Którą nacje wybrać?????
- WildStar - Mała ekipka - No hardcore -
Exile
Chętnie dołącze do Waszej ekipy. Aktualnie pobieram Wildstar i myślę, że dzisiaj wieczorem będę w stanie grać
MaagnuuM patrząc na "login queue" to raczej nie będziesz w stanie dzisiaj grać
A ślinka cieknie
Ja rowniez sie pisze jak macie jeszcze slota.;p
ts3 został podany wcześniej adres wbijać i gracie z nami.
TS3: 178.32.35.164:5555
Dzis za wiele nie ugralismy. Same mantience i lagi. Osobiscie wbilem 10lv, reszta roznie plus minus. Moze jutro bedzie lepiej. Lagi irytuja. Ale fakt w godzinach porannych bylo idealnie Mlodziez w szkole, a reszta doroslych w pracy. Chwala dla urlopu ^^ Oczywiscie zapraszam do ekipy. Mile widziane klasy support/heal.
Chetnie bym z wami zagral, dopiero tworze postac ale dogonie jeszcze tej nocki. Klasa Esper
Jest jeszcze miejsce można by dołączyć do waszej ekipy?
Dołączyć zawsze można. Poki co serwer PVE. Jak lagi nie ustapia to zastanowimy sie co dalej bo na PVP jest lżej.
Dawać na pvp. Mniej ludzi, ale wystarczajaco duzo zeby porządnie poraidować. Pozatym mniej pr0 graczy bo praktycznie kiedyś świeciły tam pustki.
Ja pykam na PvP, lagfest jeszcze będzie trwał kilka dni, ale jest i tak mnóstwo ludzi i jako tako bez kolejek
Nie wierze, ze to mowie ale pvp serwery w eu/na Sa z 3-4 mniej zaludnione, wiec lepiej poczekac az przejda lagi Na pve, Bo za pare dni kolejki drastycznie sie zmniejsza albo znikna jak odpuszcza sobie gre Ci co ja chcieli tylko wyprobowac. Na pvp juz nie. Na pvp prawie nie ma kolejek a to nie jest dobrze.
Ok wyszły nowe serwery to gdzie teraz gramy bo już się pogubiłem PvE 1,2 PvP 1,2 i jaka frakcja ??
Hmm, skoro wyszły nowe serwery to proponowałbym wam zacząć na tych nowych, na starych są już gracze full ubrani bo grają od roku
Ja sobie poleveluje na nowym realmie PVE
Ale przeciez napisali ze pozniej zmerguja te servery ze starymi i ze nowe " to tylko chwilowki" wiec nie ma co patrzec ze ktos na stary ma lepszy gear
Siemka,
Jak wiecie na ten moment uporali sie z serwerami i mozna grac bez przeszkod. Brak lagow, crashow i dosconectow. W moim przypadku ping w granicach 25.
Dodam ze aktualnie gramy na Jabbit - 2. Lvle miedzy 3, a 15. Zapraszam.
PS. wiem wiem poczatek gry nie wymaga party, ale zawsze siedziec z kims na tsie to razniej
Chętnie się dołączę ;]
Jesli dalej nie macie pelnego skladu (chociaz w to watpie), to bym sie do was przylączyła
Jesli macie juz full to napiszcie mi chociaz serwer na ktorym gracie, moze kiedys sie zwolni miejsce, lub mi sie znudzi gra samej