Kogo nazywam oficerami? Doskonale wiesz przeciez, ale tutaj to juz nie istotne skoro bandera gildii jest Nova. Ogolnie nie mam pretensji. Po prostu pracuje jak wiekszosc ludzi na globie. Non stop? Tak wczoraj po pracy na afku dla zasady, mialem inna robote w domu do wykonania. Po prostu zalatwilem ts3, zebralem ekipe i standardowo przychodzi nova i podkrada ludzi do siebie na tsa.Takie sa fakty, ale pretensji nie mam bo ciesze sie ze ekipa dalej gra. To jest najwazniejsze.
- WildStar - Mała ekipka - No hardcore -
Nie podkradła tylko ludzie sami chcieli tam iśc i połączyć dwie gildie w jedną a nie dzielić taki był powód dołączenia do NS i tyle. Bawimy się dobrze ekipa rośnie każdego dnia tylko się cieszyć i nic więcej
Z innej beczki. Czy tylko ja mam ping powyzej 70? Dopiero sie zalogowalem i juz disconect z jabbita 2.
Fujiwar/Nieskalany tylko aby motywacji wystarczyło Ci na więcej niż miesiąc grania/prowadzenia ekipy ^^ Znamy to już z autopsji, ze kilkanaście razy w roku szukasz ekipy do kolejnej gildii. ^^
Wlasnie zaczynam, z checia sie dolacze
Aktualnie mieszkam w Norwegii i zazwyczaj pracuje od 8 - 16.
Jesli szukacie kanalu TS zapraszam na mojego TS'a :>
Poprostu gra nie jest nastawiona na PVP .
I tak zagram na PvP.
W starych MMO też nie było zdobywania twierdz i nikt nie narzekał
Szczerze nie chce czytać mi się czytać tych 140 komentarzy wyżej, więc pytam się tu, czy dalej gracie i czy jest jakaś ekipa? I na jakim serwie?
Tak gramy jak najbardziej. Serwer w tej chwili Jabbit 2 PvE a gildia Gangbank Gumisi frakcja Exile. Więcej informacji kto rekrutuje ts3 itp znajdziesz na TUTAJ
Tak gramy jak najbardziej. Serwer w tej chwili Jabbit 2 PvE a gildia Gangbank Gumisi frakcja Exile. Więcej informacji kto rekrutuje ts3 itp znajdziesz na TUTAJ
Jak pve to podziękuję xd.
ja również chetnie zagram dołącze do teamu gdzie gracie
podałem wyżej wszystkie najpotrzebniejsze informacje
Szczerze nie chce czytać mi się czytać tych 140 komentarzy wyżej, więc pytam się tu, czy dalej gracie i czy jest jakaś ekipa? I na jakim serwie?
Wbijając na linie , serwer PvP jest ponoć polska gildia.
Wbijając na linie , serwer PvP jest ponoć polska gildia.
Podobno jest was tam codziennie wieczorami 20-30, a wczoraj nie było nikogo Ładnie to tak oszukiwać?
Podobno jest was tam codziennie wieczorami 20-30, a wczoraj nie było nikogo Ładnie to tak oszukiwać?
Chlopie to samo wpisałeś w temacie o pve a ją mówię o serwerze PvP. Może ci się serwery pomylily? Albo to Ty oszukujesz.
To po pierwsze, po drugie jeśli mowa o PvP serwie to napisałem "ponoć" bo widziałem takowe ogłoszenie na forum ale Ja w tej gildii nie jestem.
Jeszcze jakieś niejasności? Lepiej nie, bo więcej i tak już ci nie pomoge.
Chlopie to samo wpisałeś w temacie o pve a ją mówię o serwerze PvP. Może ci się serwery pomylily? Albo to Ty oszukujesz. To po pierwsze, po drugie jeśli mowa o PvP serwie to napisałem "ponoć" bo widziałem takowe ogłoszenie na forum ale Ja w tej gildii nie jestem. Jeszcze jakieś niejasności? Lepiej nie, bo więcej i tak już ci nie pomoge.
Nawet nie zauważyłem, że odpowiedziałem konkretnie na twój kom xD. Chodziło mi, o tą gildię, którą zlinkowali ;d
Witam serdecznie,
Jak w temacie, szukam paru osób do wspólnej gry. Oczywiście gra casulowa, bez rushowania ( tego nienawidzę ).
Z uwagi na to ze również nie lubię tłoku w zaciśnionym gronie, rozglądam się z paroma pełnoletnimi graczami z olejem w głowie, bez głupich pomysłów jak trollowanie siebie na wzajem itp.
Oczywiście wezmę pod uwagę graczy młodszych, ale ich już zweryfikuje na ts3.
Brak mutacji mi nie przeszkadza, bo dlaczego w ogóle miało by to komuś przeszkadzać?
Może w paru podpunktach napiszę wymagania, aby było wszystko czarno na białym.
Wymagam:
- komunikatora głosowego.
- troszku chęci do gry.
- min. 18 lat ( wyjątki jak wyżej ).
- tolerancji wobec młodszych kolegów.
- ogarnięcia i spokoju ducha ( nie lubię porywczych ludzi ).
- współpracy ( tego wymaga Wildstar ).
- minimalnej znajomości języka angielskiego ( w końcu Wild jest po eng. )
Odrzucam:
- Trolli ( na forum bywam od hoho nie pamiętam - wiem co i jak ).
- Ludzi konfliktowych.
- Nerwusków.
- Cwaniaków z zawyżonym EGO.
- Fanatyków kucyków.
Docelowo maksymalnie chciałbym dociągnąć do 10 osób w ekipie. Aktualny stan 2/10.
Pozdrawiam.