- WildStar - Mała ekipka - No hardcore -

Z tego co wyczytałem, to postacie z Jabbit - 2 przejdą za jakiś czas na normalny Jabbit, mam rację? Aktualnie mam jedną postać na Jabbit, ale może przeniosę się na 2. I czy ktoś z was gra może we frakcji Dominion? (ich rasy o wiele bardziej mi się podobają :D)

Tak To Sa tylko chwilowe serwery, zeby odciazyn login serwer, pozniej zostana zmergowane z glownymi(jako kolejne channels).

Cale mega serwery dzialaja w oparciu o channel np. W lokacji startiwej moze byc lacznie Na jabbit 400 os ale zobaczysz tylko 40

Czemu na ts3 taka pustka?

Ok nie czytałem od początku. Gracie na servie pve czy PvP? I po której stronie?

Ją z kumplem chętnie byśmy dołączyli do jakiejś ekipy ale tylko serwer PvP. Po prostu nie chcemy potem zmieniać z pve na PvP

ludzie juz qitneli czy co sie dzieje ze nikogo na ts nie bylo wczoraj ?? mapryl - osttanio grali na pve jabbit-2 pvp nie ma przyszlosciw tej grze.

Czemu PvP nie ma przyszłości? Możesz rozwinąć? Może oszczedzisz mi straconego czasu :)

Czemu PvP nie ma przyszłości? Możesz rozwinąć? Może oszczedzisz mi straconego czasu

Poniewaz przed przejsciem na F2P server PVP byl pusty nikt tam nie gral -> wszyscy przeszli na pve + wiekszosc pvp odbywa sie tu na arenach bg warach- ogolnie jest to gra PVE . Brak tu siege czy czegos sensownego do robienia w open pvp.

Hmmm to jakie są różnice między PvP a pve? Otwarte PvP to zawsze był dla mnie plus... Mam 3 dychy na karku i nie bardzo rozumiem czy to Wildstar tak skopali czy poprostu obecne pokolenie jest takie pacyfistyczne :P

Hmmm to jakie są różnice między PvP a pve? Otwarte PvP to zawsze był dla mnie plus... Mam 3 dychy na karku i nie bardzo rozumiem czy to Wildstar tak skopali czy poprostu obecne pokolenie jest takie pacyfistyczne

Poprostu gra nie jest nastawiona na PVP .

Na początku, jak to w większości mmo, większe zainteresowanie było serwerami PvP, pamiętam kolejki. Kiedy ludzie zaczęli odchodzić zaczął się problem z eventami czy world bossami.

Na serwerze PvP kiedy zbierało się dużo osób z Exile a mało z Dominon to mniejszość miała problemy z wykonaniem. Stąd przenosiny na PvE, tam 50 osób mogło być z Exile a 1 z Dominion i nikt nie miał problemu z wykonaniem.

Stąd moja teoria, podobna sytuacja miała miejsce w Rifcie gdzie end-game to między innymi open-PvE.

Sam z chęcią bym pograł na PvP, zawsze to ciekawiej przy bosie mieć na karku dodatkowo przeciwną frakcję niż tylko stać i klepać bossa.

A co do tematu, jest jeszcze u was miejsce?

Czemu pustki na ts3? Wina serwerow gry. Kolejki sa dalej, nawet co niektorzy maja lagi, w tym ja. Odczekam dluzsza chwile i zobaczymy co ncsoft wymysli. Gra jest b.dobra, ale serwery z niskim pingiem to podstawa.

Czemu pustki na ts3? Wina serwerow gry. Kolejki sa dalej, nawet co niektorzy maja lagi, w tym ja. Odczekam dluzsza chwile i zobaczymy co ncsoft wymysli. Gra jest b.dobra, ale serwery z niskim pingiem to podstawa.

jabit 2 0 lafow jabit 0 lagow kolejki tylko na jabbita 1

W godzinach wieczornych nawet mialem 2k kolejke, a ktos nie bedzie specjalnie robil nowej postaci aby chwile pograc na Jabbicie 2.

Za darmo są transfery. Możesz swobodnie przemieszczać się z PvE na PvE i z PvP na PvP.

W godzinach wieczornych nawet mialem 2k kolejke, a ktos nie bedzie specjalnie robil nowej postaci aby chwile pograc na Jabbicie 2.

Sami mowiliscie , ze przenosicie sie na jabbita 2 z cala ekipaa teraz piszesz co innego :??

Kto chce, a nie wszyscy. Czesc gra tu, a czesc tam. Ostatnio mam duzo roboty, wiec nie mam czasu monitorowac poczynan ekipy. Ta sa transfery ktore nie dzialaja. Postac z 3 lvl przetransferujesz, a postac z wiekszym lvl jakos nie chce przejsc. Errory jakies sa. Byc moze nie u wszystkich.

Jak się wasza gildia nazywa i który Jabbit wkońcu?

Osoby chętne do wspólnej gry i osoby zapisujące się w tym temacie należą i stworzyli gildię http://mmorpg.org.pl/forum/topic/77263-wildstar-gangbank-gumisi/ . Tutaj macie wszystkie informacje jak nas znaleźć i gdzie siedzimy. Zapraszamy do wpisywanie się pod tematem gildii. Zapraszamy sedecznie starych jak i nowych graczy.

Z tego Co mi wiadomo ( nie gralem pare dni ) Gildia nazywala sie the Legends... Widze Novasociety pod nieobecnosc wiekszosci oficerow dolozyla swoje 3 grosze.

kogo nazywasz oficerami ?? The Legends w 95% przeszła więc idziemy za głosem większości.A ty nie obecny hmmmm non stop na ts3 siedzisz nawet nie wchodziłeś na kanał WildStar więc pretensje powinieneś mieć do siebie nie do nas.