Z tego co wyczytałem, to postacie z Jabbit - 2 przejdą za jakiś czas na normalny Jabbit, mam rację? Aktualnie mam jedną postać na Jabbit, ale może przeniosę się na 2. I czy ktoś z was gra może we frakcji Dominion? (ich rasy o wiele bardziej mi się podobają )
- WildStar - Mała ekipka - No hardcore -
Tak To Sa tylko chwilowe serwery, zeby odciazyn login serwer, pozniej zostana zmergowane z glownymi(jako kolejne channels).
Cale mega serwery dzialaja w oparciu o channel np. W lokacji startiwej moze byc lacznie Na jabbit 400 os ale zobaczysz tylko 40
Czemu na ts3 taka pustka?
Ok nie czytałem od początku. Gracie na servie pve czy PvP? I po której stronie?
Ją z kumplem chętnie byśmy dołączyli do jakiejś ekipy ale tylko serwer PvP. Po prostu nie chcemy potem zmieniać z pve na PvP
ludzie juz qitneli czy co sie dzieje ze nikogo na ts nie bylo wczoraj ?? mapryl - osttanio grali na pve jabbit-2 pvp nie ma przyszlosciw tej grze.
Czemu PvP nie ma przyszłości? Możesz rozwinąć? Może oszczedzisz mi straconego czasu
Czemu PvP nie ma przyszłości? Możesz rozwinąć? Może oszczedzisz mi straconego czasu
Poniewaz przed przejsciem na F2P server PVP byl pusty nikt tam nie gral -> wszyscy przeszli na pve + wiekszosc pvp odbywa sie tu na arenach bg warach- ogolnie jest to gra PVE . Brak tu siege czy czegos sensownego do robienia w open pvp.
Hmmm to jakie są różnice między PvP a pve? Otwarte PvP to zawsze był dla mnie plus... Mam 3 dychy na karku i nie bardzo rozumiem czy to Wildstar tak skopali czy poprostu obecne pokolenie jest takie pacyfistyczne
Hmmm to jakie są różnice między PvP a pve? Otwarte PvP to zawsze był dla mnie plus... Mam 3 dychy na karku i nie bardzo rozumiem czy to Wildstar tak skopali czy poprostu obecne pokolenie jest takie pacyfistyczne
Poprostu gra nie jest nastawiona na PVP .
Na początku, jak to w większości mmo, większe zainteresowanie było serwerami PvP, pamiętam kolejki. Kiedy ludzie zaczęli odchodzić zaczął się problem z eventami czy world bossami.
Na serwerze PvP kiedy zbierało się dużo osób z Exile a mało z Dominon to mniejszość miała problemy z wykonaniem. Stąd przenosiny na PvE, tam 50 osób mogło być z Exile a 1 z Dominion i nikt nie miał problemu z wykonaniem.
Stąd moja teoria, podobna sytuacja miała miejsce w Rifcie gdzie end-game to między innymi open-PvE.
Sam z chęcią bym pograł na PvP, zawsze to ciekawiej przy bosie mieć na karku dodatkowo przeciwną frakcję niż tylko stać i klepać bossa.
A co do tematu, jest jeszcze u was miejsce?
Czemu pustki na ts3? Wina serwerow gry. Kolejki sa dalej, nawet co niektorzy maja lagi, w tym ja. Odczekam dluzsza chwile i zobaczymy co ncsoft wymysli. Gra jest b.dobra, ale serwery z niskim pingiem to podstawa.
Czemu pustki na ts3? Wina serwerow gry. Kolejki sa dalej, nawet co niektorzy maja lagi, w tym ja. Odczekam dluzsza chwile i zobaczymy co ncsoft wymysli. Gra jest b.dobra, ale serwery z niskim pingiem to podstawa.
jabit 2 0 lafow jabit 0 lagow kolejki tylko na jabbita 1
W godzinach wieczornych nawet mialem 2k kolejke, a ktos nie bedzie specjalnie robil nowej postaci aby chwile pograc na Jabbicie 2.
Za darmo są transfery. Możesz swobodnie przemieszczać się z PvE na PvE i z PvP na PvP.
W godzinach wieczornych nawet mialem 2k kolejke, a ktos nie bedzie specjalnie robil nowej postaci aby chwile pograc na Jabbicie 2.
Sami mowiliscie , ze przenosicie sie na jabbita 2 z cala ekipaa teraz piszesz co innego :??
Kto chce, a nie wszyscy. Czesc gra tu, a czesc tam. Ostatnio mam duzo roboty, wiec nie mam czasu monitorowac poczynan ekipy. Ta sa transfery ktore nie dzialaja. Postac z 3 lvl przetransferujesz, a postac z wiekszym lvl jakos nie chce przejsc. Errory jakies sa. Byc moze nie u wszystkich.
Jak się wasza gildia nazywa i który Jabbit wkońcu?
Osoby chętne do wspólnej gry i osoby zapisujące się w tym temacie należą i stworzyli gildię http://mmorpg.org.pl/forum/topic/77263-wildstar-gangbank-gumisi/ . Tutaj macie wszystkie informacje jak nas znaleźć i gdzie siedzimy. Zapraszamy do wpisywanie się pod tematem gildii. Zapraszamy sedecznie starych jak i nowych graczy.
Z tego Co mi wiadomo ( nie gralem pare dni ) Gildia nazywala sie the Legends... Widze Novasociety pod nieobecnosc wiekszosci oficerow dolozyla swoje 3 grosze.
kogo nazywasz oficerami ?? The Legends w 95% przeszła więc idziemy za głosem większości.A ty nie obecny hmmmm non stop na ts3 siedzisz nawet nie wchodziłeś na kanał WildStar więc pretensje powinieneś mieć do siebie nie do nas.