Witam wszystkich zebranych!
Otóż plan jest prosty, chciałbym złożyć gildię w Wildstar. Jeśli ktoś uważa, że jest to niemożliwe, to jakby co, ja tego nie widziałem, nawet jeśli ktoś uparty będzie pisał takie pierdoły. Pragnę zebrać na start grupę osób, najlepiej +18, która nie boi się korzystać z komunikatora. Oczywiście grę będziemy poznawać razem od podstaw a gildia będzie nastawiona na ludzi a nie PROGRESS :).
Najpierw dobra zabawa, później osiągnięcia związane z grą, takie są założenia pierwotne. Wymaganiem, by dostać się do gildii, będzie jedynie wchodzenie na Discord. Odnośnie mojej wiedzy o Wildstar, coś wiem, jednak nie będę pajacował, że opanowałem wszystko w jednym palcu. Będziemy poznawać grę razem i budować gildię od podstaw, być może uda nam się doczekać raidów, aczkolwiek nie wybiegajmy za daleko w przyszłość. Dlaczego ta gra? Jestem kolekcjonerem, uwielbiam achivy, pety, mounty. Dodatkowo grafika jest świetna i lore... Genialne jak dla mnie. Przynajmniej na tyle, na ile zdążyłem się wdrożyć.
Nazwę gildii i szczegóły ustalimy na discordzie, który założę, jeśli pojawią się tutaj chętni, a na to liczę.
Zapraszam do ewentualnej dyskusji!
Pozdrawiam, Ctraxxi.