Jest tu jakaś mała grupa zapaleńców? Posiadacie TS? z chęcią bym pograł z kimś, ewentualnie porozmawiał na temat Wildstar. Dzięki
Wildstar - pare pytan
ja na razie mam ekipę 3 osobową, razem gramy od 10 lat ^^ więc jak chcesz to odezwij się na pm
i jak wam mija open beta?
Up
Podirytowany opierd... się Carbine , te same błędy które były wałkowane miesiąc temu dalej są .
Ta gra w obecnym stanie nadaje się conajwyżej na taką lepszą alphe , a nie kurde 2 tyg do oficialnego startu .
Zapraszam na pvp - znikające paski życia , postacie po respawnie leżą na ziemi i nie da się targetowac bo gra pokazuje że dalej nie żyją .
Kolejną rzeczą te jeb FPS masakra , sam nie mam za mocnego pc ale 25 fps na low z 2 mobami to troche smiech na sali , a znajomi z kompami po 7k 10-30fps w miescie przy paru osobach ..... Dramat
Co do samej gry raidy zapowiadają się za***iście jak i warporty kwestia tylko jak często będą wprowadzać dodatki - nowe sety , nowe raidy , by ludzie mieli co farmić .
też zauważyłem bugi, które wypisałeś. Co do raidów to jak oglądałem jak trudne one są to myślę, że farmienie nie będzie takie łatwe ^^ No tak optymalizacja nie jest jeszcze na wysokim poziomie, ale myślę, że to ich najmniejszy problem, bo raczej wiedzą jak to zrobić, gorzej z bugami, które od 1 cbt są i ciężko się ich pozbyć, ale pokładam wszystkie nadzieje w WS.
Takie szybkie pytanie: Czy jeśli stworzyłbym gildię(4 osoby jak na razie) to ktoś byłby z forum chętny(frakcja Dominion). Miałem dołaczyć do IX kohorty, ale jednak to nie są klimaty dla mnie za duże rozmiary.
Sokoren jesteście zdecydowani na dominion ? bo gildii po tej stronie trochę jest za to po stronie wygnańców prawie wcale ;p
Ja+2 kumpli nastawiamy się na pvp( oczywiscie raidy wszystkie zrobimy: https://www.youtube.com/watch?v=YbItL4qcugk miodzio ;d), a podczas 1 cbt graliśmy na exile i nie za bardzo nam przypadło do gustu + jakoś przyjemniej się expi na dominion ciekawsze questy. I większość napaleńców pvp idzie do dominion, więc łatwiej zebrać ludzi lubiących pvp na dominionie.
Witam, mam pare pytan odnosnie tej gry.
1. Jak wyglada optymalizacja ? Poprawili cos ? Gralem w cbt i na sprzecie : i5 3750k / 16gbram / hd asus 7850 2gb - mialem na maxymalnych 25fps... to za malo wg mnie.
2. Musze zakupic wersje pudelkowa lub wersje elektroniczna aby zagrac ? Czy wystarczy klient z cbt/obt ? ( nawiazuje do wersji oficial gry )
3. Moze wiecie w jakis granicach bedzie kosztowac abonament ? ( prosze w PLN )
4. Czy na forum bd chetni do testowania czy z gory zakladacie ze to bedzie fail?
Moje uczucia sa mieszane i zalezy mi na waszej opinii. Ogolnie gra nie pokazuje nic specjalnego lecz ma swoj klimat co przyciaga. Sam juz nie wiem. Pomozcie.