[Wildstar] Pelikany

Rekrutacja do naszej gildii ciągle otwarta! Nadal aktywnie gramy. Poszukujemy osób chętnych do raidowania. .
Raidujemy 3 x tygodniu w niedziele, wtorki oraz czwartki w godzinach 21-24. Jeśli chodzi progres GA 6/6 DS 4/9.

Oferujemy pomoc w ubraniu postaci, ustawieniu buildu, przyjazną atmosferę podczas raidów. ;)

Nie masz jeszcze postaci na 50 lvlu? A gra Ci się spodobała? Żaden problem! Zapraszamy także osoby levelujące – w miare naszych możliwości wspomożemy i na tym etapie rozgrywki ;)
Poza raidami oferujemy wspólne, dungeony, battlegroundy, pomoc w craftingu.

Zastać nas można na serwerze Jabbit po stornie Dominion.

Czego oczekujemy od Ciebie?
-wiek18+
-chęci do gry/rozwijania swojej postaci
-słuchawek i mikrofonu
-przygotowania do raidów (zapoznania się z taktykami, zaopatrzenia się w jedzenie/boosty)

Wszystkich chętnych prosimy o kontakt na priv w grze:

Moonfighter Pelikan (alt Muunfajer Pelikan)
Myczek Pelikan
Regis Brodacz
Objekt One
Pielex Pelikan

[OSOBY Z BRAKIEM DYSTANSU DO SWOJEJ OSOBY NIE ZNAJDĄ TU MIEJSCA..]

Czy przyjmujecie do gildii nowych graczy? Chciałbym rozpocząć swoją przygode z WildStar i fajnie by było mieć kogoś kogo można by zapytać o różne rzeczy.

Owszem prowadzimy Rekrutację (do odwołania)

A jak to wygląda z populacją, bo słyszałem że średnio, gildia zawsze spoko, ale to i tak mało xDD i oczywiście standardowe pytanie, jako iż jestem deb**** jeśli chodzi o komputery, to czy mogę liczyć na komfortową grę?

Intel Core i7-5500U CPU 2.40 Ghz

RAM 4 Gb

AMD Radeon R9 M375 - 4 Gb

Yup, dasz rade.

Yup, dasz rade.

Zgaduję że to do mnie, dobrze więc biorę się za pobieranie, odezwę się w grze ^^

A jak to wygląda z populacją, bo słyszałem że średnio, gildia zawsze spoko, ale to i tak mało xDD i oczywiście standardowe pytanie, jako iż jestem deb**** jeśli chodzi o komputery, to czy mogę liczyć na komfortową grę?

Intel Core i7-5500U CPU 2.40 Ghz

RAM 4 Gb

AMD Radeon R9 M375 - 4 Gb

Populacja jest slaba , byla slaba miesia cpo premierze f2p wiec teraz pewnie teraz jest tragicznie .

Rekrutacja do naszej gildii ciągle otwarta! Nadal aktywnie gramy. Poszukujemy osób chętnych do raidowania. .
Raidujemy 3 x tygodniu w niedziele, wtorki oraz czwartki w godzinach 21-24. Jeśli chodzi progres GA 6/6 DS 4/9.

Oferujemy pomoc w ubraniu postaci, ustawieniu buildu, przyjazną atmosferę podczas raidów. ;)

Nie masz jeszcze postaci na 50 lvlu? A gra Ci się spodobała? Żaden problem! Zapraszamy także osoby levelujące – w miare naszych możliwości wspomożemy i na tym etapie rozgrywki ;)
Poza raidami oferujemy wspólne, dungeony, battlegroundy, pomoc w craftingu.

Zastać nas można na serwerze Jabbit po stornie Dominion.

Czego oczekujemy od Ciebie?
-wiek18+
-chęci do gry/rozwijania swojej postaci
-słuchawek i mikrofonu
-przygotowania do raidów (zapoznania się z taktykami, zaopatrzenia się w jedzenie/boosty)

Wszystkich chętnych prosimy o kontakt na priv w grze:

Moonfighter Pelikan (alt Muunfajer Pelikan)
Myczek Pelikan
Regis Brodacz
Objekt One
Pielex Pelikan

[OSOBY Z BRAKIEM DYSTANSU DO SWOJEJ OSOBY NIE ZNAJDĄ TU MIEJSCA..]