Witam wszystkich graczy.
[Wildstar] Polska gildia - Blood Wolves (prostowanie spraw)
Witam wszystkich graczy.
Chetnie bym napisał w grze, ale mam ciągle jakieś problemy przy logowaniu. Ciągle wyskakuje okienko "Wrong build version" i nie za bardzo wiem co mam zrobić. Próbowałem na ten moment tylko wyłączyć firewalla i nic to nie dało.
Serwery leża i będzie nowy patch, także musisz po prostu poczekać
Jakie jest wasze podejście do gry? Życie to Wildstar czy raczej gramy dla zabawy? Pytam bo kolejnej gildii z pretensjami, że za mało gram nie zniosę. Gram tylko tyle ile mogę lub chcę... Czy to wam odpowiada?
Mamy w gildii zarówno graczy "hardcorowych" jak i bardziej "casualowych". Docelowo, jak sytuacja z rekrutacją sie wyklaruje, nowi gracze wyleweluja postaci, zobaczymy kto jaki styl gry preferuje, jakiego ma skilla itp. powstaną 2 grupy:
1. Semi hardcore - gracze rajdujący, mający cierpliwość na progressie itp
2. Social - to kazdy wie oco kaman
oczywiscie gracze social w odpowiedim momencie rowniez beda mogli brac udział w rajdach (jak juz bedzie na przysłowiowej farmie)
W tej chwili usuwamy z gildi graczy którzy mieli wiecej niz 14 dni nie zgłoszonego offline.
Mama nadzieję że rozwiałem wątpliwości i zapraszam w grze:)
Mefit, jesteś teraz online na WS? Próbuje napisać na privie, ale coś mi to nie wychodzi
Mefit, jesteś teraz online na WS? Próbuje napisać na privie, ale coś mi to nie wychodzi
Jeszcze nie. Dziś bedę dopiero po 20. Próbuj pisac do Rodon Thenner, Linerage Quel, albo zapytaj na globalu czy jest ktos od nas.
Zeby miec globala wpisz /joinchat Global
Zeby napisac na globalu wpisz /1 treść
Gildia Blood Wolves nadal rekrutuje! Wczoraj 20-10-2015 jako (chyba:P) pierwsza w pełni polska gildia zabiliśmy wszystkie mini bosy z 1 piętra GA oraz położyliśmy Experyment-89:) Dziś czeka nas trening na Kuralaku.
Chętnych do wspólnej gry zapraszam na www.bloodwolves.cba.pl lub /whisp w grze:)
/whispy można pisać do:
Mefit Voo
Rodon Thenner
Linerage Quel
Shyril Turbo
Azshara Sunstar
Rekrutacja znowu otwarta:) Zapraszamy na forum www.bloodvolves.cba.pl do działu rekrutacja oraz na whisp w grze:
Mefit Voo
Rodon Thenner
Shyril Turbo
Mauser Mef
Linarage Quel
Azshara Sunstar
Z GA została tylko Ohmna:) od stycznia jedziemy Datascape, zapraszamy chętne osoby.
pozdro
Rekrutacja znowu otwarta:) Zapraszamy na forum www.bloodvolves.cba.pl do działu rekrutacja,na whisp w grze ewentualnie PM w celu uzyskania dalszych informacji
Osoby, do których można sie zgłaszać w grze:
Mefit Voo
Rodon Thenner
Shyril Turbo
Mauser Mef
Linarage Quel
Azshara Sunstar
Obecny nasz progress 5/6 GA zaczynamy podejścia do Ohmny, zapraszamy serdecznie !
Pozdrawiam Azshara Sunstar
Witam wszystkich graczy.