Jeśli przejdzie na B2P to pewnie zostanie aktualna cena 30 ojro,
[WILDSTAR] Powrót lub rozpoczęcie od nowa
Jest może jakaś mała gildia po stronie Exile ? zawsze to jakieś buffy podczas levelowania
Była DRAGONBORN ale chyba już nie ma nikogo aktywnego. Nie ma co się bawić w polskie gildie dopóki nie zmieni się model płatności.
Ja nie wiem co ludzie mają z tym modelem płatności, ja grę kupiłem raz, preorder podstawka +30 dni gry i od roku ani razu nie zapłaciłem za grę, platyny zbiera się bardzo szybko + różne dropy po drodze, jestem 3 miesiące do przodu z abonamentem i mam w zanadrzu jeszcze 32 platyny gdzie CREED obecnie to 27 platyn. No ale czego można spodziewać się po polaczkach, hejtują wszystko od piłki nożnej i Lewandowskiego zaczynając i kończąc na hejtowaniu gier nawet tak świetnych fabularnie jak Wiedzmin 3
Faktycznie można grać spokojnie jak w systemie B2P. Nie zmienia to jednak faktu że dla przeciętnego gracza casualowego w miarę ogarniętego wbicie maksa + wyfarmienie platyny na CREED to już 2 miesiące gry. Później spokojnie można żyć z CREED'ów ale sam fakt że jest P2P odstrasza ludzi i nie przetłumaczysz ludziom że można grać bez płacenia. Nie orientuję się z ceną CREED'a aktualnie ale podobno spokojnie można grając maks 2h dziennie grać bez płacenia. No chyba że biegasz jak kura bez głowy i robisz niby wszystko a jednak nic.
Grając po 2h dziennie można zarobić na CREEDa i jeszcze spokojnie zostanie. Po wbiciu capu elder gemów z samego expa przy robieniu daily mamy z 70G za jedną strefę, którę robimy powiedzmy 35min. W międzyczasie możemy robić kontrakty (dodatkowa kasa) + sporo dodatkowej kasy z dropu. W ciągu tygodnia z samych kontraktów zebrałem 18 platyn, dostałem ciekawy drop. Ogółem przy robieniu zadań można spokojnie platynę na godzinę zarobić, farmiąć shiphandy również, a CREED to aktualnie koszt ~27 platyn.
Co trzeba zakupic aby zaczac grac . Dziekuje za odpowiedz .
Co trzeba zakupic aby zaczac grac . Dziekuje za odpowiedz .
https://www.g2a.com/wildstar-standard-edition-cdkey-proerder-eu.html masz w tym 30 dni grania. Proponuję jednak najpierw zrobić konto, wbić 20 poziom na trialu i dopiero wtedy aktywować grę kluczem i grać dalej
Dziekuje ci bardzo juz zabieram sie za granie . Juz kupilem klucz jak wbije 20 lvl aktywuje go .
No to jeszcze zaproszenie bo dawno tego nie robiłem
ZAPRASZAM na stronę Dominion, mamy polskie koło, Utgard, po inva wystarczy napisać do jakiegokolwiek członka grupy.
Mamy również polski TS.
Mój nick w grze: Bloo Fire
wy czasem nie graliście na royal quest pl mówię o utgard.
Ja nie. Założyciel koła Niewiem.
Gildia Utgard funkcjonowała w WS'ie w czasach jego "świetności", więc może jakieś osoby wróciły i utworzyły koło
Nowa cena gry, 15 euro na oficjalnej stronie, czyli gdzie indziej do 50zł pewnie . Moim zdaniem to ostatnia próba utrzymania gry na P2P, a jak się nie uda to F2P, bo ceny gry nie będą raczej podnosić ^^.
Ja wróciłem i bawię się wyśmienicie dzięki obecnemu dodatkowi "contract" wzbogaciłem się w tydzień o 30 platyn gdzie CREED na miesiąc to obecnie 28 platyn, szkoda że mało polaków gra, na dodatek ja jeszcze w Exile jestem, tam to już żadnego Polaka nie ma
//up
Pewnie obniżki przed wprowadzeniem B2P/F2P, jakiej by opcji nie wybrali to Wildstar będzie miał dużą ilość graczy a Ci co po grze tak jadą stwierdzą nagle że gra jest wyśmienita
Naprawdę warto kupić za te 50 zł, macie 30 dni gry a jak szybko wbijesz max level to uzbierasz na creed'a, zresztą za miesiąc to może będzie już inny model płatności
No mi aktualny system odpowiada, na creeda łatwo zarobić, ale dla zwiększenia ilości graczy warto go zmienić .
No mi aktualny system odpowiada, na creeda łatwo zarobić, ale dla zwiększenia ilości graczy warto go zmienić .
Mi też odpowiada, ja przez rok czasu zakupiłem tylko samą grę a tak to creed'a kupuje cały czas. Graczy by się przydało głównie na serwerze PVP aczkolwiek wydaje mi się że na PVP strasznie męczące będą world bossy i eventy
Witam, planuję powrót do WS w najbliższych dniach, aktualnie odpaliłem triala aby sprawdzić jak mój laptop sobie radzi z grą (nie jest kolorowo... ale daje radę ) no i pytanie na którym serwerze i po której stronie gra najwięcej rodaków, oraz czy istnieją jakieś polskie gildie? w sumie nie są mi one konieczne, z angielskim jakoś super nie stoję ale jakoś nigdy nie było problemu aby się dogadać
jednak w swoim gronie zawsze weselej i milej
w sumie to póki nie zacząłem ponownie grać mogę śmiało zmienić serwer i stronę konfliktu dlatego prosił bym o szybką odpowiedź gdzie i u kogo grać ;D
pozdrawiam.
Serwer EU Jabbit PvE, PvP jest martwy. Co do frakcji to więcej osób jest po stronie Exile, ale więcej Polaków w Dominion. Gildii polskiej chyba aktualnie nie ma żadnej .
Gildia Utgard funkcjonowała w WS'ie w czasach jego "świetności", więc może jakieś osoby wróciły i utworzyły koło
Dokładnie gildia Utgard funkcjonowała na początku gry w sierpniu było już dosyć mało graczy wiem bo sam byłem jej członkiem.