[WILDSTAR] Powrót lub rozpoczęcie od nowa

Jeśli przejdzie na B2P to pewnie zostanie aktualna cena 30 ojro,

Jest może jakaś mała gildia po stronie Exile ? zawsze to jakieś buffy podczas levelowania :)

Była DRAGONBORN ale chyba już nie ma nikogo aktywnego. Nie ma co się bawić w polskie gildie dopóki nie zmieni się model płatności.

Ja nie wiem co ludzie mają z tym modelem płatności, ja grę kupiłem raz, preorder podstawka +30 dni gry i od roku ani razu nie zapłaciłem za grę, platyny zbiera się bardzo szybko + różne dropy po drodze, jestem 3 miesiące do przodu z abonamentem i mam w zanadrzu jeszcze 32 platyny gdzie CREED obecnie to 27 platyn. No ale czego można spodziewać się po polaczkach, hejtują wszystko od piłki nożnej i Lewandowskiego zaczynając i kończąc na hejtowaniu gier nawet tak świetnych fabularnie jak Wiedzmin 3

Faktycznie można grać spokojnie jak w systemie B2P. Nie zmienia to jednak faktu że dla przeciętnego gracza casualowego w miarę ogarniętego wbicie maksa + wyfarmienie platyny na CREED to już 2 miesiące gry. Później spokojnie można żyć z CREED'ów ale sam fakt że jest P2P odstrasza ludzi i nie przetłumaczysz ludziom że można grać bez płacenia. Nie orientuję się z ceną CREED'a aktualnie ale podobno spokojnie można grając maks 2h dziennie grać bez płacenia. No chyba że biegasz jak kura bez głowy i robisz niby wszystko a jednak nic.

Grając po 2h dziennie można zarobić na CREEDa i jeszcze spokojnie zostanie. Po wbiciu capu elder gemów z samego expa przy robieniu daily mamy z 70G za jedną strefę, którę robimy powiedzmy 35min. W międzyczasie możemy robić kontrakty (dodatkowa kasa) + sporo dodatkowej kasy z dropu. W ciągu tygodnia z samych kontraktów zebrałem 18 platyn, dostałem ciekawy drop. Ogółem przy robieniu zadań można spokojnie platynę na godzinę zarobić, farmiąć shiphandy również, a CREED to aktualnie koszt ~27 platyn.

Co trzeba zakupic aby zaczac grac . Dziekuje za odpowiedz .

Co trzeba zakupic aby zaczac grac . Dziekuje za odpowiedz .

https://www.g2a.com/wildstar-standard-edition-cdkey-proerder-eu.html masz w tym 30 dni grania. Proponuję jednak najpierw zrobić konto, wbić 20 poziom na trialu i dopiero wtedy aktywować grę kluczem i grać dalej

Dziekuje ci bardzo juz zabieram sie za granie . Juz kupilem klucz jak wbije 20 lvl aktywuje go .

No to jeszcze zaproszenie bo dawno tego nie robiłem :)

ZAPRASZAM na stronę Dominion, mamy polskie koło, Utgard, po inva wystarczy napisać do jakiegokolwiek członka grupy.

Mamy również polski TS.

Mój nick w grze: Bloo Fire

wy czasem nie graliście na royal quest pl mówię o utgard.

Ja nie. Założyciel koła Niewiem.

Gildia Utgard funkcjonowała w WS'ie w czasach jego "świetności", więc może jakieś osoby wróciły i utworzyły koło :)

Nowa cena gry, 15 euro na oficjalnej stronie, czyli gdzie indziej do 50zł pewnie :). Moim zdaniem to ostatnia próba utrzymania gry na P2P, a jak się nie uda to F2P, bo ceny gry nie będą raczej podnosić ^^.

Ja wróciłem i bawię się wyśmienicie :D dzięki obecnemu dodatkowi "contract" wzbogaciłem się w tydzień o 30 platyn gdzie CREED na miesiąc to obecnie 28 platyn, szkoda że mało polaków gra, na dodatek ja jeszcze w Exile jestem, tam to już żadnego Polaka nie ma :P

//up

Pewnie obniżki przed wprowadzeniem B2P/F2P, jakiej by opcji nie wybrali to Wildstar będzie miał dużą ilość graczy a Ci co po grze tak jadą stwierdzą nagle że gra jest wyśmienita :P

Naprawdę warto kupić za te 50 zł, macie 30 dni gry a jak szybko wbijesz max level to uzbierasz na creed'a, zresztą za miesiąc to może będzie już inny model płatności :D

No mi aktualny system odpowiada, na creeda łatwo zarobić, ale dla zwiększenia ilości graczy warto go zmienić :).

No mi aktualny system odpowiada, na creeda łatwo zarobić, ale dla zwiększenia ilości graczy warto go zmienić .

Mi też odpowiada, ja przez rok czasu zakupiłem tylko samą grę a tak to creed'a kupuje cały czas. Graczy by się przydało głównie na serwerze PVP aczkolwiek wydaje mi się że na PVP strasznie męczące będą world bossy i eventy :P

Witam, planuję powrót do WS w najbliższych dniach, aktualnie odpaliłem triala aby sprawdzić jak mój laptop sobie radzi z grą (nie jest kolorowo... ale daje radę :P) no i pytanie na którym serwerze i po której stronie gra najwięcej rodaków, oraz czy istnieją jakieś polskie gildie? w sumie nie są mi one konieczne, z angielskim jakoś super nie stoję ale jakoś nigdy nie było problemu aby się dogadać :) jednak w swoim gronie zawsze weselej i milej :P

w sumie to póki nie zacząłem ponownie grać mogę śmiało zmienić serwer i stronę konfliktu dlatego prosił bym o szybką odpowiedź gdzie i u kogo grać ;D

pozdrawiam.

Serwer EU Jabbit PvE, PvP jest martwy. Co do frakcji to więcej osób jest po stronie Exile, ale więcej Polaków w Dominion. Gildii polskiej chyba aktualnie nie ma żadnej ;).

Gildia Utgard funkcjonowała w WS'ie w czasach jego "świetności", więc może jakieś osoby wróciły i utworzyły koło

Dokładnie gildia Utgard funkcjonowała na początku gry w sierpniu było już dosyć mało graczy wiem bo sam byłem jej członkiem.