[WILDSTAR] Powrót lub rozpoczęcie od nowa

Jak dołączyć do tego polskiego czatu>?

poszło http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=91822 będzie b2p.

Ehh to zadne potweirdzone info caly czas tylko gdybania :) To ze jest w databasie steam jako b2p nei oznacza ze tak bedzie a jezlei jzu to nawet nie wiadomo kiedy :)

witam czy ktoś mógł by mi podarować klucz do triala na 7 dni chciał bym przetestować owa grę

witam czy ktoś mógł by mi podarować klucz do triala na 7 dni chciał bym przetestować owa grę

Trial dostępny jest dla wszystkich na 10 dni do 20 poziomu, nie potrzebujesz klucza

Mam nadzieje, że cena nie przekroczy 100 zł ;/

Na allegro jest wersja pudełkowa 6 sztuk za chyba 79 zl

wiem że nie w temacie ale ten sam typ od carabine co mówił wildstar będzie b2p/f2p potwierdził też to co pisałem wcześniej że ich ekipa tłumaczy bs na eng, właśnie trawa u nich w studiu beta family and friends Blade and soul eng.

http://www.reddit.com/r/WildStar/comments/35weqk/wildstar_is_going_to_a_hybrid_free_to_play_model/cr8hqvi

Robimy jakąś gildię? (strona dominion)

Więcej osób się znajdzie jak już na F2P przejdzie.

Jakie F2P znowu? xD Myślałem, że mowa o B2P, a tu już F2P.

W plikach steam już ludzie odkopali że F2P ma być . :D

W plikach steam już ludzie odkopali że F2P ma być .

W plikach jest "jednorazowy zakup" więc nie jest F2P tylko B2P

Robimy jakąś gildię? (strona dominion)

Można, ale dopiero jak przejdzie B2P i się uzbiera sporo osób, bo jak nie będzie z 10 to lepiej dołączyć do jakiejś istniejącej.

W plikach jest "jednorazowy zakup" więc nie jest F2P tylko B2P

To widać ,że jesteś do tyłu z info. Już dawno pokazali że opcja płatnościo : F2P więc może doinformuj się najpierw.

To pokaz mi to oficjalne info panie madralo

Powiedzcie lepiej, kiedy ma być b2p/f2p...

Nikt nie wie czy napewno gra przejdzie na bp2/f2p a ty chcesz date premiery ..... Wszedzie sa tylko plotki nie ma zadnego oficjalnego infa..

To widać ,że jesteś do tyłu z info. Już dawno pokazali że opcja płatnościo : F2P więc może doinformuj się najpierw.

Czekam na Twoje potwierdzone informacje, tak jak pisał T4l4r, to są tylko spekulacje, już prędzej gra zostanie nadal P2P tylko wejdzie po prostu na steama, F2P na 100% wykluczam bo twórcy sami wiedzą że gra jest za dobra na F2P no i NCsoft ma na swojej półce dobry przykład B2P w postaci GW2

A tak wgl. ludzie jakiej ceny się spodziwacie? Osobiście najchętniej bym zobaczył 20-25 ojro...