Wildstar, pytanie

Witam, zastanawiam się nad kupnem Wildstara i ciekawi mnie ten system CREED, a dokładniej czy naprawdę jest tak łatwo sobie kupić tę o to opcję? Że wystarczą same platyny pozyskane z questów, czy jednak trzeba ostro przysiedzieć żeby być w stanie zakupić te o to usługę?

Z góry dziękuje :).

Osobiscie gram od 4 dni, casualowo robie prawie same bg i udalo mi sie juz zarobic okolo 100-150 golda. Mam osobe w gildi, ktora chodzac sobie spokojnie na bg przez tydzien(mowie tutaj 6-28lvl) zarobila 27 platyn. Pozniej robiac same daily mozna lekko wyciagnac CREEDA :)

Samo quetowanie zbiranie shitu z mobów potem vendorownie tego mozna 4 platyny miec, ja 20 levelu postacia 50 golda przewliłem na eq grałem tak ze przerwa jeden dwa dni. Powiem inaczej nawet jak bedziesz grindować ostro 16 godzin zarobisz na credo połowie miecha jak nie szybciej

O to fajnie :P, dzięki wszystkim za szybką odpowiedź, to jak zakupie to zacznę się zastanawiać nad serwem. Jeszcze raz, dzięki wielkie :)

spokojnie wyfarmisz na creeda, nawet na 2 w miesiąc ;) wbij level cap a kasa będzie już leciała, z samych daily questów uzbierasz obecnie na creeda

clank dwaj na hazak do exile działa fajna polska gildia jak wolisz dominion to tam 3

Polecam Hazak PvP :)

A ja Zhur-PvP.

Idzie spokojnie wyfarmić, a jak się jeszcze chociaż trochę zainteresujesz craftem to już całkiem nie ma problemu. Polecam hazak PVP po stronie exile. Trzeba wytępić trochę szczurów :D

Witam, zastanawiam się nad kupnem Wildstara i ciekawi mnie ten system CREED, a dokładniej czy naprawdę jest tak łatwo sobie kupić tę o to opcję? Że wystarczą same platyny pozyskane z questów, czy jednak trzeba ostro przysiedzieć żeby być w stanie zakupić te o to usługę?

Z góry dziękuje :).