Wildstar-SolarStrike
Kurde dlaczego wszyscy pchają się do Dominion życzę powodzenia w podbijaniu serwera
W "Złych" nacjach grają zazwyczaj najsilniejsi gracze
a czy w Aionie w Ely grali najsilniejsi ?
nie grałem w aiona ^^
Najsilniejsi nie patrza na to czy dana rasa/nacja ma przewage najsilniejsi tą przewagę budują. Wybieranie strony silniejszej zawsze bylo dla mnie glupie wolalem wybrac to slabsza na danym serwerze i miec wiecej zabawy z PVP i lepsza satysfakcje a nie ganiac w 5 za jednym fragiem takie jest moje zdanie
1. nie ma mocnej i słabej strony przykład Kungen, zbiera ekipę najsilniejszych i idą do exile - więc myślę, że siły będą zrównoważone
2. BG - potem chodzi się na bg raczej z gildią/znajomymi i czy masz randomów czy nie.
3. w WS, nie ma dobrych i złych, zależy od interpretacji każdy broni swoich argumentów i każdy ma swoje priorytety w sporze mieczy Exile i Dominion.( mógłbym to wam wyjaśnić, ale mi sie nie chce, ale zapraszam na google/lore ws)
Co do gildii to moje pytania są takie: na co się nastawiacie, ilu was jest na dzień dzisiejszy i kim gracie, jaki jest przedział wiekowy?
Nastawiamy się na battlegroundy/warploty oraz nie pogardzimy raidami na dzień dzisiejszy jest nas ~10 (paczka z innnej gry) ,mieliśmy początkowo dołączyć do innej gildi,lecz takiej na serwerze pve nie ma więc wczoraj stwierdziliśmy,że założymy własną.Najmłodszy z nas ma 19 lat najstarszy nie mam pojęcia .
A czemu chcecie iść na serwer pve? Skoro nastawiacie się na pvp, to serwer pvp nie będzie odpowiedniejszy i dający więcej satysfakcji?
Na serwerze pvp może być problem z expieniem na mapie oraz ubijaniem wbków
może po prostu rasy się po stronie exile nie podobają, mi się nie podoba stolica oraz właśnie rasy ;] .. Dominion bardziej do mnie przemawia i złowieszczo-psychiczne Chua