Witam. Mam 20 lvl medykiem na zamkniętym beta teście i chcenie pogram z kimś. Sam nie ogarniam wszystkiego a pewnie nawet nie jestem w połowie ogarniania Zglebił bym grę bardziej z osoba na ts jeśli by się taka znalazła. Zapraszam do gry.
Mój nick w grze to Roana Peasmeaker (wybrane przez żonę ) Mam 23 lata i gram głownie wieczorami. Pozdrawiam
Wildstar zamkniete beta testy - szukam graczy
Ja po 10 lvl'u dałem sobie spokój. Lokacje są puste, a na instancje czekałem po półtorej godziny i nic. Dodatkowo do czasu przejścia closed bety do 2 fazy testów nie ma co zbyt się wkręcać, będzie wipe postaci =)
Na beta serwerach nikt nie gra,ludzie wpadli tylko zobaczyć zmiany i poszli grać na normalne serwery,za moment f2p,nie lepiej poczekać ? - zakładam,że wtedy znajdziesz ekipę do gry bez najmniejszego problemu.
aktualne to jeszcze wspolne granie?
Witam. Mam 20 lvl medykiem na zamkniętym beta teście i chcenie pogram z kimś. Sam nie ogarniam wszystkiego a pewnie nawet nie jestem w połowie ogarniania Zglebił bym grę bardziej z osoba na ts jeśli by się taka znalazła. Zapraszam do gry.
Mój nick w grze to Roana Peasmeaker (wybrane przez żonę ) Mam 23 lata i gram głownie wieczorami. Pozdrawiam