Wildstar zarabianie

Witam Uszanowanko i hello, jakie są sposoby na zarabianie kasy w wildstar ?? I prosiłbym o jakieś porady dla początkującego ;p

Ja wystawiam na aukcji wszystko co tylko jest możliwe ;P jeśli jakieś itemy mam przypisane do postaci to klikam salvage i wystawiam materiały, teraz właśnie zbieram na 3 creeda.

Rada dla początkującego, rób wszystkie questy, nawet te mało opłacalne bo na 50 poziomie jak kupisz genesis key który wymagany jest do raidów to będziesz musiał zrobić attunement z reputacją dla Exile więc nawet jak questy pominiesz to potem będziesz je musiał zrobić

Jeszcze taki szybkie pytanko, czy gdy użyłem dekoracji do domku mogę je cofnąć do ekwipunku ?

Jeszcze taki szybkie pytanko, czy gdy użyłem dekoracji do domku mogę je cofnąć do ekwipunku ?

Nie, możesz ja jedynie cofnąć do listy - by ponownie ją gdzieś ulokować.

Zarabianie w WS nie różni się niczym od innych gierek... może pewnego dnia DEVsi skuszą się na skok milowy i wywalą możliwość sprzedawania i kupowania gearu od NPCków pozostanie tylko craft, pvp vendor i instancje. Obecnie przez to iż NPCki dyktują cenę minimalną ciężko jest zarobić więcej a itemy przez wysokie ceny lądują u NPCka a nie w rękach graczy.. rozkładanie też mało opłacalne jest, szkoda rozkładać item, który daje ponad 2 golda.

na materiałach z itemu można zarobić więcej niż te 2 g za sam item :)

polecam minig i relic hunting na minerałkach też ładnie da sie zarobić

Witam Uszanowanko i hello, jakie są sposoby na zarabianie kasy w wildstar ?? I prosiłbym o jakieś porady dla początkującego ;p