Wildstar

Siemka kupiłem 2 miechy abonamentu do czasu kiedy nie przejdzie na f2p i mam pytanie :)

Na którym świecie gra więcej ludzi? pve czy pvp ?

pve bardziej zaludniony z tego co pamiętam.

PVE, serwer PVP opuszczali bo mało osób grało, ja ogólnie zamierzam wrócić na PVP po przejściu na F2P

Wybierasz Exile czy Dominion ?

Ale mi chodzi o konkretną odpowiedź a nie "z tego co pamiętam"

@edit @up Exile raczej, fajniejsze rasy :) chociaż z Dominon ta a'la bestia mi się podoba :D

Może zebrałaby się jakaś mała ekipa ? :D bierz bez wahania serwer PVE

osiem to dobra odpowiedz

warn_ico.png
Offtop
~Leman

Wybieraj PvE, na PvP już nikt nie gra, były takie pustki, że wszyscy przenieśli się na PvE, może z kilkadziesiąt osób zostało, ale to maksymalnie.

osiem to dobra odpowiedz

??? nie spamuj, chyba Ci się tematy pomyliły

Dobra dominon czy exiles ?

Dominion = więcej Polaków, mniej ludzi, więcej gadek na globalu, dłuższe czekanie na dungeony itp. z randomami, Chua love or hate,
Exile = odwrotnie do Dominion, Aurinki phieee,

@up Skąd takie info ? bo mi się wydaje że w dominon więcej ludzi, co chwilę kogoś widzę, w exile mi się wydaje że mniej ich jest.

Info prosto z serwera :). Chyba, że nagle zaczęło więcej osób wracać/ przychodzić nowych po stronie dominion, ale ostatnio tak nie było. Sprawdź nawet oficjalne forum dla potwierdzenia informacji. Może jakiejś ogromnej dysproporcji nie ma, ale jednak jest.

To gdzie gramy, bo własnie przyszedł mi kluczyk. Dominion? Exile?

Ja gram po stronie Exile

Ja właśnie wróciłem do WS :) Gram po Dominion nick Czupa Czups ;)

Większość Polaków grała po dominion, więc jak będą ludzie wracać do dominion będzie mocniejszą stroną Polaków.

Jednak exila wygrywa, tłumy w mieście są jak się 15 wbije :) ten kto mówił że WS umierało dlatego na f2p idzie to niech się w głowę puknie, bardzo dużo ludzi jest.

Wiem że ludzie będą wracali i pewnie paru znajomych też, więc zostaję po Dominion bo świetnie mi się z niektórymi grało :) Czyt. gildia Valhalla/Offline ;p

A ja fanów natury zapraszam do Exile :D

Jednak exila wygrywa, tłumy w mieście są jak się 15 wbije ten kto mówił że WS umierało dlatego na f2p idzie to niech się w głowę puknie, bardzo dużo ludzi jest.

Niech się lepiej nie puka, bo to jest prawdziwy powód. Osób trochę jest, ale ta liczba jest wciąż za mała dla gry MMO. Dołóż do tego fakt, że to w sumie JEDYNT europejski serwer.