Wildstar

Jako że słabo ze znalezieniem ludzi grających w Wildstar, zakładam ten temat. Szukam ludzi, ekipy, gildii, etc. do gry w Wildstar'a. Nie mówię o niczym hardkorowym, zwykły chilloutowy fun. Nie przykładam większego znaczenia do serwera, czy frakcji (obie są ciekawe). Chętnych zapraszam do wypowiadania sie w tym temacie, lub pisania na pw.

Ja mogę, jednak nie wiem za ile dni dokładnie. Mam nadzieję, że do 2 tydzi max będę mógł grać :P. Mam już 50 lvl gunslingera, ale myślę nad esperem lub healerem

Hej,

Jeśli dalej jest ten temat aktualny to ja też z chęcią sobie z jakimiś ogarniętymi ludźmi probie questy grupowe, itp... Z wielką chęcią pośmigałbym na PvP. Jedyny problem jest taki, że jak ostatnio się zakolejkowałem to przez 1h czekałem i nic nie znalazło :unsure:. Jakby co to serwer Jabbit, Dominimu, stalker pod DPS, ale mogę jakby co alta zrobić. Fajnie by było jakby się ogarnęło jakąś gildie bo to dużo probsów daje :-D. Słyszałem o gildii Dragonborn ale nie wiem czy dalej działa:unsure:.

Jako że słabo ze znalezieniem ludzi grających w Wildstar, zakładam ten temat. Szukam ludzi, ekipy, gildii, etc. do gry w Wildstar'a. Nie mówię o niczym hardkorowym, zwykły chilloutowy fun. Nie przykładam większego znaczenia do serwera, czy frakcji (obie są ciekawe). Chętnych zapraszam do wypowiadania sie w tym temacie, lub pisania na pw.