Wildstar

Siemka! Jestem zupełnie nowym graczem w świecie Wildstara, nie ogarniam praktycznie nic, nabiłem esperem 6 lvl, ale gotów jestem założyć drugą postać, aby móc po prostu z kimś cisnąć z tymi samymi zadaniami i na tym samym poziomie, bo wiadomo, że w grupie gra się lepiej, posiadam ts3(ale nie wymagam). Może są tu jacyś doświadczeni gracze, którzy chcieli by zrobić drugą postać, lub ktoś chce zacząć, gram dużo(rzuciła mnie loszka hehe), ale wiadomo praca, komp dzielony z bratem więc nie ma konkretnych godzin o których się pojawiam. Mam 21 lat więc co do głosu czy nieogaru nikt nie musi się obawiać.

Zapraszam ciebie do gildi Pelikany po stronie dominium, przyda sie kazda klasa i para rak do gry, pomozemy, wytlumaczymy gre i pogadamy na ts o wszystkim i o niczym. Gra warta polecenia ale tylko w grupie. Pozdrawiam

Tak jak Skillu napisał wyżej :D (Jesteśmy z tej samej gildii)

Serwer Jabbit PvE po stronie Dominion :D

napisz pod któryś z tych nicków:

Moonfighter Pelikan

Myczek Pelikan / Płomyczek Pelikan

Revael Jenkins

Red Flames

Dzięki! Na pewno się odezwe :D Temat do zamknięcia.

Jeszcze tylko pytanie, czy można jakiegoś tsa prosić? Czy dopiero od ktoregos z was w grze uzyskam? :D

TS'a najpewniej dostaniesz po wejściu do gildii.

Siemka! Jestem zupełnie nowym graczem w świecie Wildstara, nie ogarniam praktycznie nic, nabiłem esperem 6 lvl, ale gotów jestem założyć drugą postać, aby móc po prostu z kimś cisnąć z tymi samymi zadaniami i na tym samym poziomie, bo wiadomo, że w grupie gra się lepiej, posiadam ts3(ale nie wymagam). Może są tu jacyś doświadczeni gracze, którzy chcieli by zrobić drugą postać, lub ktoś chce zacząć, gram dużo(rzuciła mnie loszka hehe), ale wiadomo praca, komp dzielony z bratem więc nie ma konkretnych godzin o których się pojawiam. Mam 21 lat więc co do głosu czy nieogaru nikt nie musi się obawiać.