Wilkołaki S7 [GRA]

Umrzyj.

Żaaaal, a to metalowe coś jest trochę namagnetyzowane.

Mam nadzieję, że mnie nikt nie zgwałci tej nocy. Wszak, z legend wiem, że wilkołaki to podobną homofile!

Witam pobratymców, śmieci, zabójców, kłamców i tych wszystkich, których jeszcze nie wymieniłem :D (przyporządkować rzeczowniki do siebie :P)

Witam cię śmieciu :). (jeden przyporządkowałem do ciebie :) )

To metalowe ustrojstwo coś się chyba popsuło. Tak czy siak trzaby się porządnie zabarykadować w domu skoro wilki to homo nie wiadomo. Dziś w pewnych godzinach mogę być niedostępny jako że mam parę zajęć.

Na jakiej podstawie twierdzisz, że jestem śmieciem :D Nikogo nie obraziłem ^_^.

Ja rezerwuję sobie pobratymca :D

Jak wam mija dzień? U mnie w pracy był jeden podejrzany gość. Kiedy zapłacił za mięso zaczął gadać pod nosem coś o zabijaniu ludzi i wypijaniu ich krwi. Powiedział, że jeszcze tu wróci. Macie może jakieś strzelby na sprzedaż? Trochę się boję.

Witajcie towarzysze! Ktoś na kielona? :D

Czekaj, czekaj zaraz skombinuję procę albo jakąś dzidę.

@up zawsze :D

Wyborowa :D Już polewam.

Wirtualnie to możesz tylko popatrzeć :D

To już tradycja :D Za pra-dziada też się piło w nieodpowiedniej do tego sytuacji.

*Polewa wszystkim i po kilku głębszych idzie odbijając się od wszystkich pobliskich ścian*

I wszyscy naebani i tyle było tego RP

A ja mam takie pytanie: do której mamy wybrać kogoś do egzekucji? 21?

Tak do 21:00 dnia 18.01.2013 roku.

Czasu mało a podejrzeń brak

To ja bym obstawiał Vampira i tak zawsze ginie pierwszy :D

Ja narazie nie powiem wam kogo podejrzewam, ale czuję że to dobre podejrzenia. Wybiera się ktoś do karczmy? Trzeba uczcić pierwszy przeżyty dzień po zamknięciu w wiosce. Próbował ktoś uciekać?

Ucieczka przecież jest bezcelowa. Teraz staliśmy się obiektami eksperymentalnymi jakiegoś żelaznego ustrojstwa . A co do Vampira. To że ginie pierwszy to tylko i wyłącznie jego wina :D