Wilkołaki S7 [GRA]

Wilkołaki.

Od trzydziestu lat żyliście sobie spokojnie w małej wsi na skraju Gawru. Gawr jest ogromnym krajem, znającym wiele magicznych sztuczek i chorób.

Mieszkając na wsi nie mieliście problemu z żadną chorobą. Aż do dnia dzisiejszego.

Do waszej wsi wpadł dosyć młody chłopak z sąsiedniej wioski.

Gdy do was biegł zauważyliście rozdarte ubranie, ranę w kształcie pięciu prętów na plecach i to, że w oczach miał czysty obłęd.

Krzyczał: "Wilkołaki! Już tu są! Wszystkich nas..."

Po tych słowach padł na ziemie z wysiłku.

"Doszło do tego." Usłyszeliście jak z waszych medalionów, naszyjników i bransolet przemawia cichy, metaliczny głos.

Zaraz potem, każda metalowa ozdoba oderwała się od waszych ciał, poleciała w stronę środka wsi i została momentalnie stopiona. Z wielkiej bryły wyszła postać. Bez twarzy, jednak mogła mówić.

"Jestem obserwatorem" rzekła postać "zbieram informacje o różnych magicznych chorobach. Opuszczę tę wieś dopiero po tym, jak wilkołaki, lub ludzie już tu wyginą. Do tego czasu, będę tu z wami siedział. Jestem Kakeru, Metalowy Skryba."

Lista graczy:

- BlastBlue Wiesniak

- Abraxus Wieśniak

- Xasarm

- ISmokeBleezys Wieśniak

- VampirLord Wieśniak

- Smola Wieśniak

- Niewiara

- Svizz

- Misiael Wieśniak

- Byczsek

- Azrael Duch

- Facos14 Wieśniak

- PhantomLancer Wieśniak

- ProGmR

P.S - sory za ch*jowy wstęp. Serio sory.

Edit: małe opóźnienie co do ras. Wybaczcie.

Witajcie wszyscy.

Witam wszystkich. Wybiera się ktoś do karczmy na coś mocniejszego?

Witam muszę się napić ten cały obserwator zniszczył mi cała moja biżuterię (sad)

BlastBlue proszony o oczyszczenie skrzynki PW.

Abraxus:

Deal_with_it_dog_gif.gif

Witam Was wszystkich. Bezpiecznych snów (if you know what i mean).

Dobranoc mam nadzieje że nic się w nocy nie stanie.

[Z bryły metalu w stronę każdego mieszkańca wioski wystrzeliwuję mała metaliczna kulka, która po zetknięciu z rękami tworzy na prawej ręce każdego z was cieniutką bransoletę]

Dzięki temu, żadne z was nie opuści tej wioski do końca moich badań.

Śpijcie spokojnie.

huehuehue

(Skrzynka opróżniona. Swoją drogą, animacja mnie rozwaliła, skąd bierzesz te gify [np. te didn't read albo to deal with it]?)

Witajcie.

Rozumiem, że od jutra zaczynamy się bawić? :)

Blast, wpisuję w google frazę. Np: Deal with it - google - pierwszy link.

555 postów, jest moc! Jeszcze tylko 111 i jestę szatanę.

Witam wszystkich. Widzę że królestwo Wielkiego Donaldo standardowo zamiast pomagać, najpierw chce zbadać chorobę, opracować lek by potem zarobić krocie..

Witam wszystkich o świcie. Kto idzie ze mną upolować króliki.

Jak jeszcze nie wróciłeś i czekasz na przyjazną duszę z chęcią z Tobą wyruszę. Toż to taki piękny dzień.

Aaaahhhhhh, witam wszystkich, co robimy? (pomysł z karczmą był całkiem, całkiem)

Witam wszystkich widzę że noc przebiegła spokojnie.

Ano witam. To chyba lepiej prawda ?

Witam zapraszam na porannego stejka do mojego domu ktoś ma ochotę ? :D

Dobry stejk na śniadanie zawsze spoko, zgłaszam się!

Witam. Reflektuje ktoś koty?

Spytaj kakeru stalową py... emmm skrybę