Ja chce, ja
WILKOŁAKI S8 (by Yanglegend) Rekrutacja
Przeprowadził bym jednak jakąś selekcje. Bo skąd pewność, że ten pan z jednym postem będzie aktywny?
Wiesz różnie to może być. Jedni w ogóle się tematem nie interesowali, drudzy zaś traktowali grę bardzo poważnie. Ja bym mu dał szansę, ale decyzja zależy oczywiście od naszego miszczunia
Czasami ludzie z jednym postem są bardzo aktywni ze względu, że jest to dla nich nowość, a osoby z postami powyżej tysiąca są znudzeni (oczywiście nie wszyscy) i olewają grę.
Co do znudzenia to według mnie na to składa się wiele czynników, z których nie wszystkie są zależne od nas.
Oczywiście, że śledzę i raczej będe aktywny ale decyzja należy do Cb
I jeszcze cały czas śledziłem sezon 7 i mnie to zaciekawiło
@Up. Istnieje taka opcja jak edit . Ale to tak na przyszłość
Wybacz . Jestem w sumie nowy jeśli chodzi o forum. Przypadkiem zobaczyłem na s7 i pomyślałem, że fajnie by było wziąć w czymś takim udział
No ci powiem że bywały sezony o niebo lepsze . Ale to jeżeli masz czas i chęci możesz sobie przejrzeć.
Sezon 7 był średni. Wcześniejsze były dużo lepsze. Kiedy zaczynamy?
Gdy lud się zbierze. Było mówione przecież
Smola - s7 był średni, nawet mniej. Nie mam jakiegoś doświadczenia w byciu MG, to była 2 gra jaką prowadziłem. Zawsze jak jest lepszy MG będzie więcej graczy.
Swoją drogą, ktoś wie co się stało z Askchaelem?
Wykruszył się pewnie. Większość to robi.
Ale mimo to mamy stałą grupę która gra
W sumie. 8-10 osób zawsze jest tych samych w wilkołakach.
Nom. Reszta z doskoku. Ktoś się orientuje czy nasz snajper ma zamiar grać?
Czy ktoś się orientuje czy w końcu w tym uczestnicze? ;x
Cierpliwości. Jak Yang się pojawi zapewne określi się.
Jestem za. Jak się deklarujesz, to nie mam już zastrzeżeń.
Już nie mogę się doczekać . Ostatni sezon sobie odpuściłem ale teraz wracam pełni sił . Wraca wasz multi killer
edit: co do Currick to jestem za tylko niech dobrze się zapozna z regulaminem gry i zasadami żeby nie było , że czegoś nie wie