Ja także jestem za. Wystarczy przejrzeć parę sezonów, tak jak powiedział Vanziom luknąć na regulamin oraz zasady i tyle.
WILKOŁAKI S8 (by Yanglegend) Rekrutacja
Ja także jestem za, bo widać, że mu zależy, tylko żeby nie popełnił "ananosowego" błędu xD
Ciasto jak ciasto ale w sezonie 6 była inna atrakcja
Co było tą atrakcją, bom już zapomniał.
Trochę szkoda, że naszego ulubionego snajpera nie ma. Dziwne, a wie ktoś co się z nim stało?
Mnie też dopisz
`W sezonie 6 mieliśmy naszego jasnowidza
Currick dopisany, jeszcze 4 sloty wolne...
Come on ludzie, bo inaczej nie uda się wystartować w sobotę. Musimy pliskać Dzz'yka żeby grał :]
Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Dzz Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox, wiemy, że masz dużo nauki, ale Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox Plox
Jak to nie zadziała, to stracę wiarę w ludzkość
Kur^%$^$% mam taka ochote zagrac, ale do czwartku, kiedy to napisze ostatni powazny egzamin, to jestem uziemiony w ksiazkach : (.. Glupi Yang zaczal rekrutacje tydzien za wczesnie ; p.
pier**l sesje, zostań ninja i zagraj
Kur^%$^$% mam taka ochote zagrac, ale do czwartku, kiedy to napisze ostatni powazny egzamin, to jestem uziemiony w ksiazkach : (.. Glupi Yang zaczal rekrutacje tydzien za wczesnie ; p.
Dawaj Dzz . Wierzę że ci się uda znaleźć trochę wolnego czasu. A jak nie to zawsze tak jak byczek mówi możesz zostać ninja
Dzz prosiiim
A ja dziś wyjeżdżam i nie będzie mnie na weekend, więc jeśli wcześniej wystartujecie to nie pogram. Tak więc Yang decyduj. Możesz mnie wypisać lub pozwolic być nieaktywnym przez 2, 3 dni.
2 wolne sloty, więc jutro raczej nie wystartujemy - w tym wypadku prawdopodobnie niedziela. :]
Edit: Dzz n00b :]
Oo dzięki
Tak baj de łej, w ogóle zapomniałem jakkolwiek przeprosić Yanga za tak bezczelne wbicie się w prowadzenie Wilkołaków bez jego zgody.
Will you forgive me?
NO!!!!! Zabijmy go na starcie
Dostaniesz pierunem a jak nie pierunem to czym innym .
Co jest? Nikt się nie zgłosi? ;x
A nie dałoby się w tylu zagrać?
Pewnie, że by się dało. Ale chyba zawsze lepiej w komplecie
ałer snejper