To czy ją masz okaże się jak ktoś padnie...
Wilkołaki s8
Mam do ciebie dużo rzeczy
Ask ma racje. Misiael nie bądź taki pewny swego. Wszystko okaże się już niedługo.
A więc Vampirku z jakiegoś to powodu głosujesz na Misiaela? Proszę wytłumacz mi, a własciwie to nam, bo za pewne każdy chciałbym wiedzieć jaki powód jest Twego głosu. (mógłby ktoś podliczyć głosy?)
Oddaję głos na Misiaela
Powód? Jego argumentacja jest słaba. Strasznie rzuca oskarżeniami i zapewne próbuje przez to odwrócić od siebie uwagę.
Każdy podejrzewa innego. Nie można ufać nikomu. (Mówi wyłaniając się z tunelu. Zmęczony po całym dniu kopania po prostu przechodzi obok do swojego domu).
Głos na Misiaela.
Jego tłumaczenia/oskarżenia w tym sezonie, są, według mnie, wyjątkowo marne w porównaniu do innych.
To jeszcze nie zabije 5 osób. Ale zostawi decyzję w rękach Niewiary i reszty która zwyczajnie czeka na oddanie głosu.
Nie rozumiem czemu wspomniałeś mnie na czele? Trochę to dziwne. Ogólnie ładnie się sytuacja rozwinęła jak widzę.
@Kakeru- Gra Misiaela wygląda troszki inaczej niż gra jako ten zły a jako ten dobry. Teraz na chwilę obecną nie wydaje mi się aby był futrzastym.
BTW: Widzę że Vampir jak zwykle w szczytowej formie....
Zmieniam swój głos na Rexina.
Jego obrona jest mizerna zaś nie można dopuścić do śmierci dwójki z nas.
Zaś do moich podejrzeń dochodzi Askchael oraz Byczek. Powód tego jest taki iż próbują zwrócić na mnie uwagę odciągając ją od siebie. Ale zaznaczam że są to podejrzenia NIE OSKARŻENIA.
Ktoś kto nie potrafi samodzielnie myśleć nawet tym niech się nie wzoruje.
A może ciasto jagodowe?
BTW: Widzę że Vampir jak zwykle w szczytowej formie....
No a jakże, przetrwał (a raczej: przetrwa) pierwszy dzień (chyba, że go wilki zabiją), jest w formie!
@smoła może być
A dobre?
Nie lubię jagód ;_;
@xasarm bardzo
Dobra dawaj to ciasto.
Dziękuje zjadłem wszystko wymyślaj kolejne rp bo ciasta już nie ma
Głos oddaje na Svizz'a. Powody podałem wcześniej.
Może to źle, że daliśmy Vampirowi przeżyć....
Takie trochę odejście od tradycji .
Vampir ile jeszcze brakuje ci do osiągnięcia życiowego celu jakim jest najdłuższe życie ?
Spokojnie możemy go zabić jutro
Proszę mnie nie zabijać mam marną bardzo klasę praktycznie nieszkodliwy jestem