Ja oddaję głos na Xasarma. Nie podoba mi się to jego 'lotto'.
Wilkołaki s8
jak tak już chcesz żebym się bronił azrael to myślę że wasze oskarżenia są bezpodstawne ( zobacz tamte sezony wilkołaków i zobacz moje rolepleje że są takie same że pomyśl może nie każdy będzie wymyślał na poczekaniu 5 stron mądrego wypowiedzenia o podstawie rp )
Eh, Rexin, Rexin... Jeśli to była twoja obrona, to napisz ją jakoś zrozumiale, bo absolutnie nie rozumiem twojego toku myslenia. Albo chociaż składaj jakoś te zdania, bo chaos tam masz niesamowity. Głosuję na Rexina. Chyba widać dlaczego. Najpierw ten roleplay, potem zganianie (jak powoli wielu z podejrzanych), że co by nie robił to i tak nie przekona, teraz jakieś dziwaczne teorie.
@edit Rozumiem, RP może być, ale bez przesady. Powinien zachować jakiś poziom. A od tego wszystko się zaczęło i póki co swojej sytuacji nie polepszyłeś.
Ty też ty też znam już twój plan i razem z tą wiedzą zginę
Tiaa...
Dobra ludziska, idę nieco odpocząć.
Mi to śmierdzi 'lekką' nagonką. Kto wie, czy przypadkiem nie ma tu jakiejś zmowy?
Jednak zmieniam głos. Na Misiaela.
Też mi tu właśnie wali wilkowym oddechem....
No no Vampir sie odezwał
No nic dziś pewnie zginę ale po mojej śmierci przekazuje niewiarze cały węgiel ale tak na serio misiael i azrael manipulują wami obudźcie się inaczej znajdziecie się w grobie tak jak ja dziś o 21:45 więc nie ufajcie im za bardzo nikomu nie ufajcie najlepiej sami głosujcie dochodzi do wniosków i tyle xasram misiael i azrael wpędzą wasz wszystkich do grobów zanim się nie obejrzycie ! Głos oddaję na Misiaela
na razie ja prowadzę
nom xD ale to jest jakaś chora nagonka na mnie oni są w zmowie xD Mówię to wam ja !
Vampir sie cieszy chwila Dziwnie, ze bedzieb zyl conajmniej 3 dni.
tym razem ja nie wygram jak w sezonie 3 czy 2 bawię się w Vampira xD
Właśnie zupełnie zapomniałem o Vampirku
"Na kogo najwiecej głosów oddaliście to się dołącze"
Dołącze? A sam nie raczysz przeczytać tematu i przeanalizować go? Nie no po co nie będę się wysilał zagłosuje na tego co ma najwięcej głosów tak dobry plan.
Właśnie dlatego Vampir zawsze umiera na początku
Głos na Rexina.
Oddaje głos właśnie na niego ponieważ nie potrafił obronić się przed oskarżeniami i ten jego rp
Nic do ciebie nie mam jednak nie możemy ryzykować.
Mówi , że Xas , ja i Az mamy zmowę, a sam nagania ludzi przeciwko mnie. Istny wilkołak.
nic do ciebie nie mam jednak nienawidzę cie bo napisałeś taki rp! o to ci chodzi ? xD Misio a ty manipulujesz ludźmi i tyle
Nic do mnie nie masz, bo wiesz , że nie możesz się bronić. Czyli mam racje.