wiemy co chcesz powiedzieć pewnie na mnie
Wilkołaki s8
To dawaj!
Dobra ja już spadam. Trzymajcie się
Też się nie puszczaj ^^
Jestem, a raczej byłem jasnowidzem. Raxin to wilkołak bo go prześwietliłem. Miłego dnia genialne wieśniaki.
tak na pewno a ja jestem magicznym koniem ze świata przestworzy wiem jaki jesteś i byś do wszystkich napisał co by na mnie zagłosowali ale ci się nie udało i próbujesz teraz mnie wyrzucić z tej zabawy .
Co Rexin? Boisz się, bo poznałem twój sekret? I tak już za późno. Życzę szczęścia. Przyda wam się
Tak na pewno ciebie . No nic 3-majcie się idę się położyć nie ma co czekać na yanga .
Jeżeli Misiael rzeczywiście to Jasnowidz to sprawa prosta. Tak czy siak w razie W bo mam złe przeczucia. Przyjrzeć się trzeba tak jak mówiłem Askowi, Byczkowi. Z Xasarmem nie wiadomo jak to jest chociaż troszki unika tematu.
Dobra widzę, że na Yanga nie ma co dzisiaj liczyć. No no jeżeli Misiael na prawdę okażę się jasnowidzem, to będziemy mieli jednego wilkołaka z głowy.
Branoc
Nic nie unikam Oskarzajcie, pytajcie, siejcie watpliwosci. Na razie nie mam duzo do powiedzenia. Ale pewnie sie to zmieni po dzisiejszymm dniu.
@Misi po kiego napisales tu zes jasnowidz?
DZIEŃ 1
Zakończył się później niż wszyscy oczekiwali (za co dobry duch kopalni was przeprasza), ale przejdźmy do rzeczy, ofiarą agresjii wilkołaków padł Niewiara, był on zwykłm skromnym górnikiem.
Do spłonięcia na stosie wytypowaliście Misiaela, biada wam głupcy, albowiem Misiael był JASNOWIDZEM.
Czy to już koniec Azerglow... jeszcze nie... ale koniec jest o wielki krok bliżej niż byście tego chciecli...
*ostatnie tchnienie konającego*
Ehh coś nam nie wyszło Rexin to jednak wilczek, przynajmniej długo nie pożyje.
Kuzwar! Ale pisalem z Misiaelem i oznajmil mi, ze Rexin to wilk.
Także ten... Trochę nie wyszło.
W sumie jeśli był jasnowidzem nie musiał wybierać akurat Rexina, widać to po jego zachowaniu.
Eh.. Zbyt wiele dzieje się na PW
A snajper zapomnial, ze gra w gre?
Albo czeka na dogodny moment.
Albo jest jednym z wiecznych nieobecnych