Pisałem wczoraj że mnie nie prześwietlił wątpie że wybrał by kogoś takiego jak ja najpewniej wybrał kogoś kto ma tyle samo lub więcej zaufania od ludzi żeby sprawdzić czy ten z dużym zaufaniem nie jest wilkiem , ale najbardziej szkoda niewiary nie wiem czy wam też
Wilkołaki s8
Dobrze, a więc Misiael był jasnowidzem i teraz mamy dwie opcje:
1 mówił on prawdę i Rexin to wilk
2 kłamał, ponieważ podejrzewa Rexina o bycie wilkiem, ale wcale go nie prześwietlił.
nsequik ma rację to od was zależy moje życie ale pisałem też że są w zmowie a raczej byli , sami zobaczcie
Kuzwar! Ale pisalem z Misiaelem i oznajmil mi, ze Rexin to wilk.
Szkoda, że straciliśmy jasnowidza. No i Niewiarę. Choć mi jest jego bardziej żal od Misiaela, bo ten w końcu zaczął być pewien swoich głosów, jakby był wilkiem.
Rexin może mieć trochę racji, bo Misiael wcale nie musiał go prześwietlać.
Według mnie prześwietlił xasarma lub azraela lub niewiarę to mogliby być jego prawdziwi przeciwnicy .
Jedno ale dlaczego Misiael miałby kłamać odnośnie Rexina?? nic na tym by nie zyskał skoro wiedział że zginie.
Niby tak, ale z drugiej strony Misiael pisał też że nie uznaje rozmów na PW, czyli jeśli rozmawiał z Xasarmem to najprawdopodobniej prześwietlił go, a nie Rexina. A powód dlaczego chce go zabić jest bliżej nieokreślony. Może tylko wg przypuszczenia stwierdzilł, że Rexin jest wilkiem. Taka opcja też jest prawdopodobna.
Szczerze? To ja znim zaczelem rozmowe. Nie wiem, czy mnie przeswietlil.
NIECH MG NAPISZE, CZY MOZNA WKLEJAC ROZMOWY
@up niemożna
Skorki za moją wczorajszą nieobecność przy głosowaniu . Przeczytałem wszystko i myślę że nie ma co się rozczulać oddaje głos na Rexin . Nesquik przez swoją ostatnią wypowiedź stajesz się również podejrzanym bo to tak jak byś chciał go chronić . U mnie następny w kolejce jest vampirek bo mnie dosłownie wkur.... zdenerwował swoim oddanym z d*py głosem i nawet się przyzna l że nie chce mu się czytać tego spamu !
Już teraz oddaję głos na Rexina. Chyba nic nie trzeba tłumaczyć.
Głosuję na Rexina.
Głos na Rexina.
Ja bym poczekał do wieczora, no ale jak chcecie. Czy mi się zdaje, czy Smola zamilkł? Ten Rexin. Teraz powierza swoje życie innym. Pamiętajcie, że jasnowidz ma trochę małą szansę trafić wilka pierwszego dnia, a Rexin może po prostu mu nie odpowiadał i dlatego na niego głosował. Oczywiście jeśli okaże się wilkiem to głosy pójdą na mnie, ale cóż, przedstawiam bardziej prawdopodobną wersję.
Ahhhh. Dopiero wstałem chłopie:) Te nocne zmiany to nie dla mnie. Chce się ktoś zamienić?
Vanziom ja tylko napisałem dwie opcje jak to może wyglądać.
Głosuję na Rexina. Cóż, po co umierający Misiael miałby kłamać?
Edit: A co do podejrzen nesquika na mój temat - po prostu nie miałem dostępu do neta.
Brak dostępu do neta nie tłumaczy Twoje bezsensowne posty.
Cóż. To słowa Xasrama jakby nie patrzeć. Ale mimo wszystko najkonkretniejsza rzecz jaką mamy.
Głosuję na Rexina.
Głosuję na Rexina. Jeśli Misiael nie kłamał to może być faktycznie wilczek.