Wilkołaki s8

Cicho, bo padły najaktywniejsze osoby.

W sumie cały czas głosujemy właśnie na te udzielające się osoby, a wilkołak może pozostać niezauważony. Z drugiej strony ktoś z nas też nim może być.

Kto był jakoś powiązany z wilkiem?

Raczej nikt nie jest jawnie powiązany z wilkiem, jestem cały czas na bieżąco z postami i nic nie zauważyłam podejrzanego :/

Zastanawiam się, czy jest jeszcze sens prowadzenia tej gry, skoro udzielają się 3, 4 osoby. (a żywych jest więcej)

A ja głosuję na Abraxus. Co to w ogóle jest, jakieś głosowanie bez żadnego uzasadnienia.

To ja głosuję na BlastBlue.

To ja głosuję na Azreala. Zabijmy się wszyscy będzie fajnie :D

A tu się okaże, że za 2 tygodnie zalogują się nieaktywne osoby, które okażą się wilkami i "o, wygraliśmy" .

Nom, może tak być

Edit: Zmieniam głos na Abraxus

No dokładnie. O kurde już po glosowaniu ;xx Problem chyba jest taki, że nie wiadomo na kogo głosować więc... Dziś pasuje

Edit. Głosuję na Azrael. Co to miało być Azrael? Ja to troche odebrałem tak, że głosujesz na Blasta, ponieważ zaglosował na Abraxusa. Podejżane ;>

Czyli ja dzisiaj spłonę ? Przynajmniej gra się trochę ożywiła.

Ps. Jestem wieśniaczką.

@up x2 Vampir...

To musiałam coś przeoczyć :P

A ten głos na ciebie dałam żeby ożywić grę bo już nikt się nie udzielał.

Vampir spłonąłeś wczoraj.

Wybaczcie że mnie nie było, ale wyjazd mnie porwał. Po nadrobieniu z tematem Głosuje na Nesquika obiecałem mu to po głosowaniu na Svizz'a, a poza tym usunął się w cień.

Sry ale muszę napisać.

@UP hahahahahahahahahahahahahahaha

Ask... Po nadrobieniu tematu?

Ask szkoda, że on jakiś czas temu zginął :P Widzę , że faktycznie nadrobiłeś.

Miał być multikill...

Zmieniam głos na Azraela.

Jak MG pozwoli mi na zmianę głosu pomimo późnej pory to będę jeszcze jeden dzień żyła, chyba że wilki mnie załatwią :P

Ua. W takim razie zmieniam głos na Abraxus. Ponieważ ponieważ zagłosowała bez żadnego uzasadnienia, twierdzi że jest wieśniakiem a zaraz potem zmienia głos żeby uratować własne życie. To był zbyt długi weekend :D