Wilkołaki s8

Offtop: k**wa, rankedy są przejebane. Kuźwa, nie ma osoby żeby nie flejmiła. Kuźwa, to jest chore!

Jest sposob, nie graj w to gowno. Zapraszam do Smita :D

Down nie skomentuje, a co do lola gralem mialem 2100 elo i twierdze ze ta gra jest poprostu slaba i dla casuali.

Smite to gówno, zagraj w lola :)

Po co się flamerami i trollami przejmować :D vanziom, czemu tak chcesz mnie sprawdzić? W ten sposób macie dzień w plecy.

A czemu nie?

offtop:

vanziom - bywalca się nie dostaje za posty i od tak

offtop

Hm, w sumie cały krąg podejrzanych obejmuje tylko nas. A co z resztą? Chodzi mi o tych "cichych graczy".

@vanziom Stały bywalec a spamer/nabijacz/osoba z dużą ilością postów to co innego.

Stały bywalec powinien być chyba za stale bywanie nieprawdaż ? Ale szczerze gdziś mam ten tytuł . Ci co się nie odzywają hmmm no nie wiadomo.

Offtop: swego czasu przebywałem na forum po ok. pół godziny codziennie, więc można powiedzieć, że stale "bywałem", a rangi brak. To zależy chyba kiedy Rimejk wejdzie. Wtedy przyznaje te rangi.

vanziom jaki nieogar hah :D "Co z tego, że jeden dzień w plecy". A ty chcesz Vampira wykluczyć z gier, jak sam już nie wiesz chyba co mówisz.

Pro daj już spokój dziś giniesz i tyle .

Ja wiem, że dziś zginę. Nawet nie mam nic przeciwko, tylko im dłużej tak gadamy, tym bardziej zaczynasz brzmieć jak futrzak.

Hahaahh i jak tu mu nie ufac xD

Niewinność aż z niego kipi :D

Dokladnie xD

Dzień 5 (troszke wczesniej ale głosowania są do 21:45. zgodnie z zasadami, czyli nic się już nie zmieni)

Na stosie spaliliśta ProGmR oraz VampirLorda. Obaj byli wieśniakami.

Ofiarą ataku wilków jest vanziom, również wieśniak... Populacja wioski zmniejsza się za tem o trzech ludzi. :]

No to miło, 3 w plecy. 2 afczy, czyli zostało 3 grających ludzi? To coś czuję, że właśnie to przegrywamy...

Też mi nowość...

No to tak:

Zostali Azrael, Kakeru, Vampir, Facos, Koyiro, Currick, byczek i ja. Jest nas 8, w tym 3 wilki.

Mnie niestety jutro nie będzie do wieczora, cya.

Hmm teraz będzie ciężko będzie wygrać. Najgorsze że nie mamy żadnych dowodów kto może być wilkiem :/

Co tak cicho ?? Już nikt nie jest grą zainteresowany?

Głos na byczsek

Mam nadzieje że teraz gra ruszy z kopyta.