Wilkołaki s8

@Misiael To co według ciebie nienawistny człowieku mamy tylko czekać na głosowania i głosować ? to wtedy było by bez sensu .

To wszyscy, którzy rolplejują, coś ukrywają? I don't get it.

Ale zbyt duży role play też jest niezbyt dobry.

@BlastBlue- Mnie nie pytaj ja jestem tylko żółwioniedźwiedziem

Misiael jest w tym świetny. Pamiętam, że mój dziadek opowiadał, że jego dziadek też taki był. Widać te same geny.

Wiecie co ! ale tak jakoś bym coś zjadł !

Mój dziadek zabijał wilkołaki i smoki. I rzadko się mylił. Poza tym wolę wysnuwać jakieś wnioski zamiast siedzieć na dupsku.

ty chyba lubisz być sam

Ja tam nie wiem. Ale jak ktoś oskarża kogoś, nie mając żadnych podstaw, dla to jest dziwne... Może ma zatwardzenie, albo co?

No w sumie Misiael ma racje.Lepiej być czujnym, bo jutro głosowanie a ja mam brak pomysłu na kogo zagłosować ;x

Roleplejuje (czy jak to tam napisać :P) czy nie rerelpejuje każdy jest podejrzany choć oczywiście najbardziej podejrzany jest Vampri .... zawsze ^_^

Tutaj jednak popieram Misiaela, bo "rp" Rexina powoduje u mnie odruch wymiotny (bez obrazy). RP jest dobry, ale udany i bez przesady.

Dobra, teraz do samej gry.

Wbrew pozorom takie najprostsze czynnosci mogą dać już jakiś drobny trop, więc kto wie...

Ja Misiaela wywodów nie biorę już pod uwagę. Skoro jego dziadek był pewny, że ktoś nie jest wilkiem, a był nim i w dodatku go bronił ,i zaszedł w sojusz, to ja wolę już myśleć sam :D W końcu te same geny :)

Taa, mnie też denerwuje ta gadka o wszystkim i o niczym (a ja ostrzegałem nowego przez ananasem, a tu jeden z elity wali takie akcje. Nie dziwne? :))

ale to jest tak nie robi rp to jestem jakiś cichy i podejrzany robię rp od razu mnie na stos chcecie no jak możecie moje pra pra pra dziada rolnika też tak zabito !! !

Wszyscy są podejrzani Rexin i tyle a szczerze jak mam słuchać RP znowu o tym samym to mi się nie chce.

No nic masz rację

Róbcie sobie RP, ale na jakimś przyzwoitym poziomie...

Lolaboga! Sie dzieja tu takie rzeczy!? Ja tez Rexina podejrzewam. Dziwne te RP. Takie...no dziwne. Cos mi nie pasuje.

A przodkami sie chwalic nie bede :D

Ja Misiaela wywodów nie biorę już pod uwagę. Skoro jego dziadek był pewny, że ktoś nie jest wilkiem, a był nim i w dodatku go bronił ,i zaszedł w sojusz, to ja wolę już myśleć sam W końcu te same geny Taa, mnie też denerwuje ta gadka o wszystkim i o niczym (a ja ostrzegałem nowego przez ananasem, a tu jeden z elity wali takie akcje. Nie dziwne? )

Tak próbuje przekminić co ty chcesz nam przekazać i jakoś nie dałem rady.. .^^

Dobra to może o czymś innym niż o piciu :

Co tam dzisiaj koledzy górnicy wykopaliście w tych podziemiach ? . Ja myślałem że na złoto żem trafił a tu tylko jakieś świecące gówno w ścianie było :/ Może wam się poszczęściło ćut bardziej .

tak samo ja mogę powiedzieć że podejrzewam ciebie Xasarm , ja podczas kopania wykopałem węgiel więc pewnie żadnego z tego pożytku nie będzie