Oczywiscie, ze mozesz. Kazdy moze kazdego podejzewac. A gra sie by wygrac.
Wilkołaki s8
No to macie pecha jak natrafiliście na mało wartościowe przedmioty. Zresztą na co nam to jak i tak całe życie spędzimy w tej dziurze. Tak czy siak sytuacja zaczyna robić się troszki napięta.
No u mnie vanziom również licho. Ostatnio coś szczęścia nie mam ;/
@Niewiara
To teraz bez RP W którymś tam sezonie, gdy byłem wilkiem, Misiael był pewny, że nim nie jestem. Ta jego gadka, że dużo analizował i umie wykryć wilka, po czym był przekonany, że byłem wsiokiem, doprowadziła mnie do facepalma. Po tym zawarł ze mną sojusz etc. etc. więc nie jestem już do niego przekonany
Drugi akapit:
Denerwuje mnie ten przesadny RP, który działa jak zasłona dymna. Wcześniej ostrzegałem Currick'a o akcji z ciastem ananasowym, a tu Rexin (zaliczany przeze mnie do elity, trochę sezonów odegrał) wyjeżdża z tym samym "ananasowym failem".
Mam nadzieję, że teraz rozumiesz
Niewaira ale zawsze można się pochwalić w końcu trzeba znaleźć jakieś hobbi w tej otchłani żeby nie zwariować
no nic pewnie ja pójdę na pierwszy ogień wszyscy chcą mnie zabić bo mogę być nad aktywny bo mam czas wolny i tyle
No teraz zrozumiałem sens twego przekazu. . Czemu "wszyscy" chcą cię zabić?
@Vanziom- Ano można chociaż prawdę powiedziawszy wolałbym węgiel znaleźć na opał niż jakieś tam błyskotki których mam aż za dużo.
jak chcesz mogę ci dać węgla trochę .
Niewiara a masz coś czym ten węgiel podpalisz to wymianę zrobimy bo mi jakaś zapalara poczebna
ProGmR przynajmniej już wiem co miałeś na myśli mówiąc o "ananasowym" błędzie xD
a ja dalej nie , możecie mi wytłumaczyć ? xD
Tak, gadam szyframi Tylko nie wiem czemu
@Edit
Chyba w sezonie 5 było "kochane RP", gdzie była gadka o tym, jakie to dobre jest ananasowe ciasto przygotowane przez kogoś i jak dobrze jest je jeść nad jeziorem, gdzie wszyscy się kąpią. To wasze kochane RP zajęło zaledwie ~20 stron (+/- 5 stron). Taki tam skromny roleplaying.
RP:Ano mam miotacz ognia.
Widzę też że paru naszych towarzyszy dziwnie się zachowuje.
a ja dalej nie , możecie mi wytłumaczyć ? xD
Z tego co się orientuje to chodzi o to że w pewnym sezonie była rozmowa na temat ciasta ananasowego która rozwinęła się na wiele stron.
A ja chcę powrotu ananasowego ciasta! (pamiętam sezon, w którym właśnie pojawił ten ananas, to już jest legenda ;p)
Podejrzanee
no kurcze jaki ananas panowie ? !
Dobra Niewiara to DEAL węgiel za miotacz ognia
Mógł by mi ktoś streścić o co chodzi z tym ananasem bom nie grał ostatniego sezonu
To nie było w ostatnim sezonie. Zresztą wytłumaczyłem to możliwie jak najkrócej troszki wyżej.
Editnąłem posta wyżej, macie tam opisaną ananasową legendę.
Ok już widzę chyba musiałem przeoczyć .
Nie no panowie nie chce Rp na 20 stron bo znając mnie to ja to wszystko przeczytam