Wilkołaki s8

Oczywiscie, ze mozesz. Kazdy moze kazdego podejzewac. A gra sie by wygrac.

No to macie pecha jak natrafiliście na mało wartościowe przedmioty. Zresztą na co nam to jak i tak całe życie spędzimy w tej dziurze. Tak czy siak sytuacja zaczyna robić się troszki napięta.

No u mnie vanziom również licho. Ostatnio coś szczęścia nie mam ;/

@Niewiara

To teraz bez RP :D W którymś tam sezonie, gdy byłem wilkiem, Misiael był pewny, że nim nie jestem. Ta jego gadka, że dużo analizował i umie wykryć wilka, po czym był przekonany, że byłem wsiokiem, doprowadziła mnie do facepalma. Po tym zawarł ze mną sojusz etc. etc. więc nie jestem już do niego przekonany :D

Drugi akapit:

Denerwuje mnie ten przesadny RP, który działa jak zasłona dymna. Wcześniej ostrzegałem Currick'a o akcji z ciastem ananasowym, a tu Rexin (zaliczany przeze mnie do elity, trochę sezonów odegrał) wyjeżdża z tym samym "ananasowym failem".

Mam nadzieję, że teraz rozumiesz :D

Niewaira ale zawsze można się pochwalić w końcu trzeba znaleźć jakieś hobbi w tej otchłani żeby nie zwariować ^_^

no nic pewnie ja pójdę na pierwszy ogień wszyscy chcą mnie zabić bo mogę być nad aktywny bo mam czas wolny i tyle :D

No teraz zrozumiałem sens twego przekazu. :D. Czemu "wszyscy" chcą cię zabić?

@Vanziom- Ano można chociaż prawdę powiedziawszy wolałbym węgiel znaleźć na opał niż jakieś tam błyskotki których mam aż za dużo.

jak chcesz mogę ci dać węgla trochę .

Niewiara a masz coś czym ten węgiel podpalisz to wymianę zrobimy bo mi jakaś zapalara poczebna ^_^

ProGmR przynajmniej już wiem co miałeś na myśli mówiąc o "ananasowym" błędzie xD

a ja dalej nie , możecie mi wytłumaczyć ? xD

Tak, gadam szyframi :D Tylko nie wiem czemu :ph34r:

@Edit

Chyba w sezonie 5 było "kochane RP", gdzie była gadka o tym, jakie to dobre jest ananasowe ciasto przygotowane przez kogoś i jak dobrze jest je jeść nad jeziorem, gdzie wszyscy się kąpią. To wasze kochane RP zajęło zaledwie ~20 stron (+/- 5 stron). Taki tam skromny roleplaying.

RP:Ano mam miotacz ognia.

Widzę też że paru naszych towarzyszy dziwnie się zachowuje.

a ja dalej nie , możecie mi wytłumaczyć ? xD

Z tego co się orientuje to chodzi o to że w pewnym sezonie była rozmowa na temat ciasta ananasowego która rozwinęła się na wiele stron.

A ja chcę powrotu ananasowego ciasta! (pamiętam sezon, w którym właśnie pojawił ten ananas, to już jest legenda ;p)

Podejrzanee :ph34r:

no kurcze jaki ananas panowie ? !

Dobra Niewiara to DEAL węgiel za miotacz ognia :D

Mógł by mi ktoś streścić o co chodzi z tym ananasem bom nie grał ostatniego sezonu ^_^

To nie było w ostatnim sezonie. Zresztą wytłumaczyłem to możliwie jak najkrócej troszki wyżej.

Editnąłem posta wyżej, macie tam opisaną ananasową legendę.

Ok już widzę chyba musiałem przeoczyć .

Nie no panowie nie chce Rp na 20 stron bo znając mnie to ja to wszystko przeczytam ^_^