Wilkołaki s8

Witam wszystkich :D Wykopaliście co?

Nie ale niektórzy dziwnie się zachowują ;D

Znaczy się kto? xD

Przejrzyj rozmowy to zobaczysz :D

Dziwno wszędzie, głucho wszędzie... A dzisiaj już głosowanie i pierwsze zwłoki

Witajcie przyjaciele po całym dniu pracy nareszcie odpoczynek !

Głosuję na ProGmR

I jeb pierwszy głos z d*py

Dobra jedziemy i zaczynamy zabawę.

Rexin wczoraj trochę dziwacznie się zachowywał. Wiadome jest że wilki lubią w ten sposób unikać podejrzeń. No chyba że mamy sytuację w której wilk próbował wykorzystać wypowiedź do ataku na innego gracza(wiem coś o tym). Wtedy też może to stawiać Misiaela w negatywnym świetle. Również pojawił się Pro z ogłoszeniem całkowitego braku zaufania wobec Misiaela (czyżby podpucha ^^). I ogólnie parę jeszcze ciekawych sytuacji. Co o tym sądzicie?

Edit: No i smola który chyba głosuje sobie z d*py. Albo jest on objawieniem jak Sokyre :D , głupim wilkiem, albo nieporadnym wieśniakiem..

Edit 2: Radzę unikania pisania na PW o prawdziwej klasie, bowiem raz zdarzyła się sytuacja w której wilki już drugiego dnia znały klasy wszystkich wieśniaków.

I jeb, nasuwają się podejrzenia na Smole.

Niewiara czemu pierwszy zacząłeś składać podejrzenia? Czy chcesz nas na siebie nasłać nawzajem?

Póki co mamy wg mnie 2 głównych podejrzanych - Misiaela i Rexina.

Grałem z Rexinem sezon czy dwa, również tworzył ten swój...specyficzny rp, ale nie aż tak. Zaraz będzie "Ale co to za dowód, rzucasz bezpodstawne oskarżenia" . Prawda taka, że póki co tyle mamy i od czegoś trzeba zacząć.

Misiael chyba jako pierwszy zaczął działać, co automatycznie kieruje na niego jakieś podejrzenia. Mógł wykorzystać odgrywanie postaci przez Rexina, aby rzucić na niego oskarżenia i sam jako tako pozostać czystym. Jednak równie dobrze może mieć racje, bo i mi się to nie podobało.

@up Po prostu podsumował jak sprawa wygląda wg niego, więc przez już nieco przesadne szukanie dziury w całym, to Ty wzbudzasz u mnie wątpliwości.

No i mamy jeszcze losowy strzał na ProGmR.

On zawsze tak robi (Niewiara) (i na końcu okazuje się, że jest wilkiem), a ja dodam dziwne zachowanie Vampira :D. Ogólnie dużo osób cicho siedzi i nie wiadomo za co się złapać. Najbardziej podejrzany wydaje mi się Ask, wbił, napisał 1 post i obserwuje.

Gram już 5 sezon, więc chyba nie zagadką jest , że mam taki playstyle. Nie lubię siedzieć w miejscu kiedy mogę ruszyć coś na przód. Ale zawsze jest tak, że pierwszy oskarżający zawsze jest potem oskarżany. Taka wasza mentalność.

Bo to jest wyjście proste i nie wymagające myślenia. A później w miarę łatwo samemu się wybronić od powstałych oskarżeń.

No nic na razie na liście podejrzeń jestem ja , Misiael ,Smola i chyba ProGmr przynajmniej tak zrozumiałem .

No nieeeeeee :( Czemu Smola głosujesz na mnie? Teraz defacto ja nie mogę zagłosować na ciebie (miałem taki zamiar), a jedyną twoją "poszlaką" (której i tak nie podałeś) jest to, że oddałem pierwszego dnia głos na Vampira. Tylko ty nie wiesz o co mi chodziło, czy wszyscy myślą, że to był głos na poważnie?

Albo po prostu chciałeś zobaczyć moją reakcję, tylko nie znam twojego "playstyle'u", więc nie wiem, czy to prawda, czy (sorry) debilizm :mellow:

Tak na prawdę każdy jest podejrzany, ale póki co tylko ja i Niewiara jakoś przedstawiliśmy nasz punkt widzenia.

@Misiael O tym wspomniałem, pierwszy rzucający oskarżenia ma trudniej.

Tak, ja tak uważam :D

Głosuje na Misiaela.Ale może nie będę mówił dlaczego, bo będę składał podejrzenia i to będzie znaczyć że próbuje napuścić wszystkich na siebie... Albo najlepiej nie mówić nic... Siedźmy w kneblach, od głosowania do głosowania! W imię hipokryzji i zawyżonej samooceny! :D

Better not :mellow: