Witam wszystkich Wykopaliście co?
Wilkołaki s8
Nie ale niektórzy dziwnie się zachowują ;D
Znaczy się kto? xD
Przejrzyj rozmowy to zobaczysz
Dziwno wszędzie, głucho wszędzie... A dzisiaj już głosowanie i pierwsze zwłoki
Witajcie przyjaciele po całym dniu pracy nareszcie odpoczynek !
Głosuję na ProGmR
I jeb pierwszy głos z d*py
Dobra jedziemy i zaczynamy zabawę.
Rexin wczoraj trochę dziwacznie się zachowywał. Wiadome jest że wilki lubią w ten sposób unikać podejrzeń. No chyba że mamy sytuację w której wilk próbował wykorzystać wypowiedź do ataku na innego gracza(wiem coś o tym). Wtedy też może to stawiać Misiaela w negatywnym świetle. Również pojawił się Pro z ogłoszeniem całkowitego braku zaufania wobec Misiaela (czyżby podpucha ^^). I ogólnie parę jeszcze ciekawych sytuacji. Co o tym sądzicie?
Edit: No i smola który chyba głosuje sobie z d*py. Albo jest on objawieniem jak Sokyre , głupim wilkiem, albo nieporadnym wieśniakiem..
Edit 2: Radzę unikania pisania na PW o prawdziwej klasie, bowiem raz zdarzyła się sytuacja w której wilki już drugiego dnia znały klasy wszystkich wieśniaków.
I jeb, nasuwają się podejrzenia na Smole.
Niewiara czemu pierwszy zacząłeś składać podejrzenia? Czy chcesz nas na siebie nasłać nawzajem?
Póki co mamy wg mnie 2 głównych podejrzanych - Misiaela i Rexina.
Grałem z Rexinem sezon czy dwa, również tworzył ten swój...specyficzny rp, ale nie aż tak. Zaraz będzie "Ale co to za dowód, rzucasz bezpodstawne oskarżenia" . Prawda taka, że póki co tyle mamy i od czegoś trzeba zacząć.
Misiael chyba jako pierwszy zaczął działać, co automatycznie kieruje na niego jakieś podejrzenia. Mógł wykorzystać odgrywanie postaci przez Rexina, aby rzucić na niego oskarżenia i sam jako tako pozostać czystym. Jednak równie dobrze może mieć racje, bo i mi się to nie podobało.
@up Po prostu podsumował jak sprawa wygląda wg niego, więc przez już nieco przesadne szukanie dziury w całym, to Ty wzbudzasz u mnie wątpliwości.
No i mamy jeszcze losowy strzał na ProGmR.
On zawsze tak robi (Niewiara) (i na końcu okazuje się, że jest wilkiem), a ja dodam dziwne zachowanie Vampira . Ogólnie dużo osób cicho siedzi i nie wiadomo za co się złapać. Najbardziej podejrzany wydaje mi się Ask, wbił, napisał 1 post i obserwuje.
Gram już 5 sezon, więc chyba nie zagadką jest , że mam taki playstyle. Nie lubię siedzieć w miejscu kiedy mogę ruszyć coś na przód. Ale zawsze jest tak, że pierwszy oskarżający zawsze jest potem oskarżany. Taka wasza mentalność.
Bo to jest wyjście proste i nie wymagające myślenia. A później w miarę łatwo samemu się wybronić od powstałych oskarżeń.
No nic na razie na liście podejrzeń jestem ja , Misiael ,Smola i chyba ProGmr przynajmniej tak zrozumiałem .
No nieeeeeee Czemu Smola głosujesz na mnie? Teraz defacto ja nie mogę zagłosować na ciebie (miałem taki zamiar), a jedyną twoją "poszlaką" (której i tak nie podałeś) jest to, że oddałem pierwszego dnia głos na Vampira. Tylko ty nie wiesz o co mi chodziło, czy wszyscy myślą, że to był głos na poważnie?
Albo po prostu chciałeś zobaczyć moją reakcję, tylko nie znam twojego "playstyle'u", więc nie wiem, czy to prawda, czy (sorry) debilizm
Tak na prawdę każdy jest podejrzany, ale póki co tylko ja i Niewiara jakoś przedstawiliśmy nasz punkt widzenia.
@Misiael O tym wspomniałem, pierwszy rzucający oskarżenia ma trudniej.
Tak, ja tak uważam
Głosuje na Misiaela.Ale może nie będę mówił dlaczego, bo będę składał podejrzenia i to będzie znaczyć że próbuje napuścić wszystkich na siebie... Albo najlepiej nie mówić nic... Siedźmy w kneblach, od głosowania do głosowania! W imię hipokryzji i zawyżonej samooceny!
Better not