Wilkołaki s8

Askchael- Świetne posunięcie.Gratuluje panie "wilku".Bo kto normalny nie tłumaczy głosu?

Przepraszam Byczy, mam teraz falę roboty, więc wchodzę w przerwach takich jak ta i nadrabiam :D A zakładka przeważnie jest otwarta

Zabij mnie Misiu to zobaczysz czym jestem :) Podejrzewasz wszystko co się rusza i rzucasz podejrzenia na lewo i prawo, oskarżając ludzi o napuszczanie się na siebie. Nie lubię hipokryzji :)

Spoko, wyjaśnienie przyjmuję do wiadomości

Edit: Misiaelu na przykład Vampir, który w poprzednich sezonach nie był wilkiem, a też nie tłumaczył dlaczego na kogoś głosuje, przez co później został zabity.

Askchael- Hipokryzja? Ja przynajmniej tłumacze swój głos.Poza tym tylko Rexin mnie niepokoił. Teraz ty też nie wydajesz się czysty. A ogółem to wszystko to czysta paranoja.

Według Misiaela mamy już DWA pewne typy wilków, mianowicie Smola i Askchael. Dzięki misiu, zaraz to wygramy <_<.

Misiael, ale wytłumaczyłem czemu zagłosowałem na Ciebie :) Raz w trochę bardziej wyszukany sposób, a drugi raz otwarcie, żebyś zrozumiał :) Dalej Ci mało?

Mówcie sobie co chcecie. Ja nie mam zamiaru iść jak taka mała owieczka na rzeź i mam swoje zdanie.A pan ProGmr niech lepiej siedzi cicho bo nie zrobił nic przydatnego a się odzywa.

Pewne:) Widać, że ProGmR poczuł się zagrożony i próbuje mnie zabić. Wiem, że pierwszy kto odda głos ma najtrudniej, ale cóż. Ktoś musi zacząć.

Misiaelu, Ty również nie zrobiłeś niczego przydatnego a w dodatku się puszysz jak sowa w burdelu :) To jest właśnie kolejny przykład hipokryzji, o której mówiłem

Nie nadinterpretujcie wszystkiego co mówią. Może ktoś zawarł układ z wilkami i teraz daje fałszywe tropy?

Pro twoj glos pewnikiem sie bedzie liczyc i oddanie tego glosu bylo calkowicie z d*py wiec narazie sa 2 glosy i beda 2 kille , dlatego jak cos zaglosuje na Ciebie zeby byl tylko 1 . ^_^

Mówcie sobie co chcecie. Ja nie mam zamiaru iść jak taka mała owieczka na rzeź i mam swoje zdanie.A pan ProGmr niech lepiej siedzi cicho bo nie zrobił nic przydatnego a się odzywa.

Znaczy wiesz nikt nie chce być zabity ale wiesz każdy stara się wykryć wilki i jakoś pomóc

I jeb, nasuwają się podejrzenia na Smole.Niewiara czemu pierwszy zacząłeś składać podejrzenia? Czy chcesz nas na siebie nasłać nawzajem?

Uwierz mi nie mam takiego zamiaru. Ale musisz przyznać że takie zachowanie o którym wspomniałem jest dla wilków typowe. Sam dobrze wiesz jak to jest.

On zawsze tak robi (Niewiara) (i na końcu okazuje się, że jest wilkiem), a ja dodam dziwne zachowanie Vampira . Ogólnie dużo osób cicho siedzi i nie wiadomo za co się złapać. Najbardziej podejrzany wydaje mi się Ask, wbił, napisał 1 post i obserwuje.

Co do mnie to się nie zgodzę. Vampira bym zignorował :D. Zaś Ask... Sam nie wiem.

Przepraszam Byczy, mam teraz falę roboty, więc wchodzę w przerwach takich jak ta i nadrabiam A zakładka przeważnie jest otwartaZabij mnie Misiu to zobaczysz czym jestem Podejrzewasz wszystko co się rusza i rzucasz podejrzenia na lewo i prawo, oskarżając ludzi o napuszczanie się na siebie. Nie lubię hipokryzji

Ja bym unikał mówienia takich słów (chodzi mi o pierwsze zdanie) :)

Oraz z doświadczenia wiem że jest parę osób które wilki starają się wyeliminować w pierwszej kolejności. Czy to przez zabójstwo czy poprzez głosowanie. Tu już pojawiła się taka sytuacja.

Pro twoj glos pewnikiem sie bedzie liczyc i oddanie tego glosu bylo calkowicie z d*py wiec narazie sa 2 glosy i beda 2 kille , dlatego jak cos zaglosuje na Ciebie zeby byl tylko 1 .

Tu też jest pewne ryzyko błędu jako że możemy mocno się pomylić..

@Misiael

Tak, będę siedział cicho. A może zagrożony się poczułeś? A może twój kolega? Czyli nie mogę się udzielać, bo tobie nie pasuje. Ciekawe dlaczego.

@Smola

Kto powiedział, że chcę Cię zabić i kto powiedział, że czuję się zagrożony? Myślisz, że jestem na tyle głupi, żeby powiedzieć, że chcę na ciebie głosować? Powiedziałem, że miałem Cię na oku, bo bardzo przeraziłem się po tej pełnej prawdy odpowiedzi, że głos z d*py oddałem. Widać albo jesteś ograniczony, albo złapałeś byle jaki pretekst, aby mnie ud***ć. Każdy wiedział, że to nie był prawdziwie oddany głos, ale jak mówiłem wcześniej ty jesteś ograniczony, albo szukasz byle jakiego pretekstu, aby powybijać innych. Głupie. A i nie, nie miałem zamiaru na Ciebie głosować. Tak sobie powiedziałem, bo chyba tego też nie rozumiesz, więc Ci wyjaśniam. Po tym jakże niskolotnym oddanym głosie i wypowiedzi, że czuję się zagrożony (facepalm haha :D) jestem skłonny oddać na Ciebie głos.

@vanziom

Dzięki :D Albo i nie... :huh:

Ten głos miał pójść na zmianę, bo nie chciałem ryzykować utratą oddania głosu.

Dodajmy również fakt że Smola utożsamia się na siłę z wieśniakami.

I dodajmy również fakt, że zaczyna tu wiać "sojuszem" misia i Smoly.

BTW. Tak, Misiael ty robisz najwięcej i wystawiasz nam wilki na tacy. Jak my Ci dziękujemy.

Nie zawieram z nikim sojuszy. Strata czasu i nigdy nic nie wiadomo. A smoła marnuje prawo do głosu.

Dobra. Muszę uciekać z domostwa. Oddaję głos na Smole.

Powód: Oddanie głosu tak od siebie oraz utożsamianie się z nami.

Nie nadinterpretujcie wszystkiego co mówią. Może ktoś zawarł układ z wilkami i teraz daje fałszywe tropy?

Chodzi mi o ten fragment. Jak uda mi się wrócić wcześniej i zobaczę konkretne argumenty to głos swój zmienię.

Mam jeszcze 4 godziny do oddania głosu więc pójdę sprawić swej osobie jakąś pożywną strawę.

Smacznego (biedne koty)