Jeżeli do jutra do 21 ktoś bedzie nieaktywny to robimy pierwsza zmiane.
WILKOŁAKI S9 (by Yanglegend) REKRUTACJA
Tylko moja aktywność bd pod wieczór, bo czas na to pozwala
Spokojnie, aktywność to nie znaczy, że trzeba pisać 10 postów dziennie, jak napiszesz 1 post na dzień, w którym na kogoś oddasz głos to w zupełności wystarcza.
Z tego co wyczytałem to osoby nieaktywne zostaną wyrzucone a w ich role wcielą się nowe osoby. Jeśli piszę w dobrym miejscu to zgłaszam się na zastępce.
To sobie pograłem...
Z tego co wyczytałem to osoby nieaktywne zostaną wyrzucone a w ich role wcielą się nowe osoby. Jeśli piszę w dobrym miejscu to zgłaszam się na zastępce.
Jasne dopisuje do rezerwowej, jednak jak narazie ludzie są dość aktywni, mimo, że niestety nie wszyscy głosują.
Jeżeli wilki będą za bardzo dominowały to zastanowię się nad eventem, w postaci wprowadzenia do wioski nowego gracza, ale to na razie tylko luźny pomysł. Narazie nie ma o czym przesądzać, bo ciężko żeby wilk padł pierwszego dnia.
A może event który ożywiłby biednego byczka?
Od tego jest ksiądz
Do tego akurat nie potrzeba eventu, tylko księdza. :]
Edit: jak wyżej
Znający życie ksiądz będzie miał mnie głęboko w D. Także nie mam co liczyć na zmartwychwstanie
Po co ksiądz ma wskrzeszać wieśniaka?
Po to żeby wilki nie rzuciły się z dziką furią na np: wskrzeszonego jasnowidza?
No to teraz nie ma ani jednego ani drugiego :/
Przydalby sie evencik. My, ludzie, nie mamy teraz prawie zadnych szans.
Mówiłem, unskillowy lud, łatwy sezon dla wilków ^^. Hantus za dużo gadał to i go udupili
Lepiej gadać, niz nie gadać - bez gadania, nie ma żadnych tropów. Poza tym jak wszyscy dużo gadają to się zdarza, że ktoś użyje złego słówka i się ujawni. ;]
Ogłaszam 1 wolne, dodatkowe miejsce do sezonu 9, pierwszeństwo mają osoby z listy rezerwowej, ale jak zbyt długo nie dadzą znaku życia w tym temacie to wybiorę kogoś kto się po prostu zgłosi.
Yay<3 Napisz mi na pw jak zacząć bo po prostu zastanawia mnie kiedy się dołączyć(dzień czy coś).
Edit: Oj nie zauważyłem że ktoś szybciej dopisał się do rezerwowych, kolego odstąpisz miejsca?;>
Mówiłem, unskillowy lud, łatwy sezon dla wilków ^^. Hantus za dużo gadał to i go udupili
Liczyłem na to, że paladyn będzie na tyle inteligenty, żeby mnie obronić. Myliłem się.
Yay<3 Napisz mi na pw jak zacząć bo po prostu zastanawia mnie kiedy się dołączyć(dzień czy coś).Edit: Oj nie zauważyłem że ktoś szybciej dopisał się do rezerwowych, kolego odstąpisz miejsca?;>
Wybacz kolego, ale nie
Liczyłem na to, że paladyn będzie na tyle inteligenty, żeby mnie obronić. Myliłem się.
Tak ciężko poczuć że ma się tego paladyna..