Zapisuje się!
Wilkołaki sezon 10 (rekrutacja)
Trochę obawiam się ludzi z 0 postami, więc w pierwszej kolejności dodaje tych co kojarze z wilków.
Yanglegend mógłbyś dać szamanowi ograniczenie jeden czar dziennie ?
I ja jestem gotów na kolejny sezon! Prosiłbym o dopisanie i liczę w głębi serca że tym razem pod koniec gry ludzie będą bardziej aktywni.
Ja, ja, ja. Tyle na to czekałem.
Kałnt mi in.
Wchodzę w to
Tez moge?
@Yanglegend nie musisz się obawiać, od czwartku będę miał dużo wolnego czasu. A to, że jeszcze nie grałem, nie oznacza, że zepsuje komuś zabawę. Kiedyś trzeba zacząć
Pozdrawiam
Yanglegend mógłbyś dać szamanowi ograniczenie jeden czar dziennie ?
Czemu? :]
Jak ktoś chce używać raz dziennie albo rzadziej to przecież może, szaman i tak myli się tylko raz. :]
dopisz i dawaj jakąś dobrą klasę oszuście ty..
A może tak... wieśniak ?;p
Nie żebym się upominał ale ja także wyżej wyraziłem chęć udziału a do listy nie zostałem zapisany.
daj mi trolla. MOge zabijac wiesniakow i jestem niesmiertelny balanced
Myślę, że na 2 pozostałe miejsca wpuściłbym jakąś świeżą krew, a w razie jakby AFKowali to szybko się ich zmieni.
Nie spodziewałem się, że tak szybko się ludzie zbiorą... ;]
Nie żebym się upominał ale ja także wyżej wyraziłem chęć udziału a do listy nie zostałem zapisany.
Poszperałem w poprzednim sezonie i jednak coś tam się wypowiadałeś z sensem. :]
Liczę na dużą aktywność i dopisuje.
Czuję się urażony :<. nie spodziewa si kto m pomin moje wypociny kt najcz zajmuj strasznie du miejsca. no ale c o aktywno masz co obawia bo zapowiada gdzie wybywa w najbli czasie.>
ech, trzeba będzie nabić jakieś 100 postów przed s11
Nie będzie trzeba, masz dobrą responsywność.
Jak ktoś chce na rezerwową to niech napisze posta (jeżeli już pisał, to jeszcze raz jeśli łaska). :]
Swoją drogą,chciałem się zapisać też na poprzedni sezon,ale jakoś zcykałem że mogę mieć za mało czasu..,ale spodobało mi się czytanie S9,byłem w sumie na bierząco prawie cały czas ;D