Nie chcą niewinnych wieśniaków spalić
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
Nie chcą niewinnych wieśniaków spalić
Pewnie bo zostało dużo wieśniaków, trzeba się wstrzymać od głosu
Mam nową teorię, karczmarz jest wilkołakiem i dosypywał jakichś świnstw na ogłupienie do alkoholu. Jestem pewien, że istnieją takie, podawałem je Ani na balu i ona... Zresztą nieważne, grunt to spalenie karczmarza.
Nie możesz już spalić karczmarza już za późno, 21:47 nie napisałeś na czerwono.
Teraz ino na wyniki czekać
Jeśli nie mylę dwóch poszło na stos, plus trzeci na zabójstwo przez wilków. Nieźle idziecie, naprawdę zamiast współpracować, wolicie to przegrać. Guys guys come on, comeback is real now
Chyba tylko Qintaro spłonie.
Spłoną 3 osoby. Sito, Qintaro i Ethelt.
Jeszcze lepiej A ja zginę ?! Marycha, przyznaj się wstawiłaś wyrok na mnie.
Jak? Qintaro ma 3 głosy, ją i Sito po 2, Ksarou edytował, ją też to zobaczyłem po dłuższej chwili.
Głosowałem na Redzika więc nie postawiłem na Ciebie
No ale jesteś wilkiem, a kogoś dzisiaj ukatrupicie. No przyznaj się już, nie bądź taka tajemnicza.
Bez zbędnych ceregieli, na stosie spłonął dziś Qintaro, który był Jasnowidzem, a wilkołaki zaatakowały Redzika, który okazał się być Szamanem. Tym samym, w wiosce pozostało tylko 4 ludzi i aż 5 wilkołaków, co oznacza, że każde kolejne głosowanie w pełni mogliby zdominować włochaci, a z braku jakichkolwiek innych alternatyw kończy to bardzo jednostronną dominacją wilkołaków.
Napisałbym GG, ale to co się tu działo podczas tego sezonu chyba na to nie zasługuje. Głosowanie na martwych, prześwietlanie martwych, brak jakiejkolwiek ingerencji ze strony siewcy szamana, który mógł ugrać dokładnie calutką grę jeszcze dzisiaj. Oprócz tego masa AFKów i o ile jestem w stanie zrozumieć jakieś losowe zdarzenia wykluczające dane osoby z korzystania z internetu w ogóle na jakiś czas np., o tyle z trudem przychodzi mi zrozumienie uczestnictwa osób, które będąc wieśniakami grają, piszą coś co najmniej raz dziennie, ale wstrzymują się od głosu 3 tygodnie z rzędu, by po jednym losowym strzale całkowicie zniknąć z rozgrywki. Bywały sezony lepsze i gorsze i mam nadzieję, że i po takiej katastrofie przyjdzie nam już niedługo przeżyć lepsze dni, chociażby żebym miał z kim grać jak będę uczestniczył w kolejnych sezonach. Do następnego
Jak to siewca nic nie robił, zmienił kogoś.
Miło się grało, piękny double kill.
Oj Panowie ja nie chciałem być takim okrutnym siewcą ale ktoś musiał. Deimond dobrze myślałeś calutką grę, bałem się Ciebie aż tu nagle podejrzewasz byczksa
Chociaż nikt mnie nie zabił Kto był wilkiem ? Wyczułem cię, jednak nie słuchali mnie. Byk popełnił błąd, sam mnie zmylił niepotrzebnie. Chociaż nikt mnie nie słuchał.
Dzz, Mruton(egzekutor), Szkrin i Ja(Siewca)
Dzz został zmieniony na Might'a
Mruton na Ethelta.
Ksarou został zmieniony wczoraj przezemnie.
To piękne zniszczenie obrony w pierwszych dniach, szkoda tylko, że moje bycie egzekutorem przydało się tylko raz. PS.Jak myślicie, kiedy sezon 12
Przyznawać się, kto mnie podejrzewał?