Nie ma to jak porządna przykrywka z d*py wzięta. Nawaliłem się to mnie nie było i nikt mnie nie podejrzewał, więc mogłem czekać aż reszta się wybije.
Wilkołaki sezon 11 (gra)
Od samego początku mi nie pasuje ten Ammon.
Głosuję na Qintaro
Ups, wpadka z tym Ammonem. xD
Tak jak wczoraj głosowałem tak głosuje dziś
Oddaje głos na Ethelt
Mariska. Wczoraj popełniłem błąd, byczek mnie zmylił. Jestem pewny, że jest wilkiem od samego początku.
Chciałbym tylko przypomnieć że jak nie będziemy zgodni to jest koniec gry. Liczę że ktoś jeszcze się wypowie
Sito, masz naprawdę dziwną taktykę, dlaczego głosujesz na mnie wtedy kiedy wspomniałem o tobie?
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
Ja zostaję przy głosie na cichociemnych alkoholików.
Głos na Sito
Jako, że znowu zapomniałem ustawić zegary i nie znam dokładnej godziny zagłosuję teraz. GŁOSUJĘ NA SITO (dalej nie mogę pisać na kolorowo więc wyróżniam tekst innym sposobem, admina proszę o zmianę koloru)
Prawilnie przypominam, że Ammon został wczoraj zamordowany przez wilkołaki, więc dalsze go podejrzewanie i co gorsza, głosowanie na niego może nie przynieść upragnionego efektu ^^
LOL
Spalić truchło! Nigdy za wiele ostrożności
Głosuję na Ethelt wiem że spowoduję to spalenie dwóch osób ale da to nadzieję na wygraną jeszcze ludzi.
Od samego początku mi nie pasuje ten Ammon. Głosuję na Qintaro Ups, wpadka z tym Ammonem. xD
Spokojnie, nie jesteś sam, też chciałem na niego głosować, dni mi się pomyliły, myślałem, że wczoraj Northenstar zginęła.
Głosuję na Ethelt wiem że spowoduję to spalenie dwóch osób ale da to nadzieję na wygraną jeszcze ludzi.
Jeśli dobrze policzyłem są 3 głosy na ciebie, na mnie tylko 2
No tak, kiedy pisałem nie zobaczyłem edita Ksarou. No cóż w takim wypadku chyba Hirune wymiera.
Głosuję na byczksa, śmierdzi mi jego postępowanie od pewnego czasu.
Głosuję na byczksa, śmierdzi mi jego postępowanie od pewnego czasu.
To chyba śmierdzi jego spalone na stosie ciało.
No nie no teraz pojechaliście po bandzie
Robi się ciekawie, ludzie głosują na zmarłych oj czyżby nowa taktyka?
Edit: Żart po prostu mam wrażenie, że połowa nie gra...
No nie w tych wilkach nie wiedzą kto żyje, a kto padł ja pierdzielę Kończcie grę, bo się robi cyrk