Ok, moja klasa to Ork Renegat z klany Złotej Róży. Ale będzie exp Bat de łej, będzie osobny temat na grę, tak?@down
Nom. Tak BTW to niezłego fuksa z klasą miałeś
Ok, moja klasa to Ork Renegat z klany Złotej Róży. Ale będzie exp Bat de łej, będzie osobny temat na grę, tak?@down
Nom. Tak BTW to niezłego fuksa z klasą miałeś
Mam nadzieję że każdy będzie miał swoją rolę w wiosce
Tak, będzie osobny temat na grę
Mam pytanko. Czy podczas gry będą organizowane jakieś special eventy (np. Jakiegoś tam wieśniaka ugryzła magiczna mrówka i stał się wielkim czarodziejem XD )?
Tak, będzie oddzielny. A Jarid, wrzuć na luz, trochę poczucia humoru .
@DOWN Nie narzekaj.
Tak, będzie oddzielny. A Jarid, wrzuć na luz, trochę poczucia humoru .
ok...
poprostu głupia klasa mi się trafiła
Jeżeli ktoś chce być wioskowym drwalem, barmanem, pijakiem, znachorem etc. to proszę sobie samemu w temacie gry taki wizerunek wykreować, można napisać kilka dań o swojej postaci i się wklimacić. ;]
(Proponuje zrobić coś takiego, że akcja gry odbywa się w karczmie, czyli to co piszemy tutaj na barze, mówia nasze role-playowe postacie, siedząc w barze, i popijając piwko, co wy na to?)Słyszeliście no może, co to starszyzna wymyśliła? Chcą zrzucać podejrzanych z kligu Magar. Phi, jak by po ludzku nie można było spalic na stosie, jak to nasi ojcowie robili.
Wszystko co piszecie w temacie GRA mówią wasze rolejplejowe postacie, dlatego powstrzymajcie się od komentarzy w nawiasach.
Natomiast w tym temacie wszystko inne dtyczące gry.
Jeśli już o RP mowa, to i ja dorzuce swoje 3 grosze. Może niech gracze (tu prośba do was ;] ) postarają się bawić bardziej erpegowo? Wiecie, chodzi o to, żeby gra nie ograniczała się do podejrzeń i głosowań. Więcej klimatu chyba nie zaszkodzi .
Tak sobie myślałem, i myślałem i tak sobie wymyśliłem Może zrobić już ten Nowy Dział? Szkoda trochę tych postów, co się nie nabijają. A poza tym będzie czytelniej, co nie?
doprecyzowanie zasad:
7. Chronologia tury: uśmiercenie ofiary egzekucji - > mord oraz użycie skilli: ochrona paladyna, zaraza siewcy, furia egzekutora. Wszystkie pozostałe skille można rzucić w dowolnym momencie dnia i ich działanie jest natychmiastowe (instacast). Natomiast w przypadku trzech wymienionych wyżej skilli wymagane jest, aby postacie przeżyły etap egzekucji, w innym wypadku giną przed użyciem swoioch umiejętności.
chciałem sobie zagrać ehh, ale to tak to już jest jak zakładasz taki temat o 18-19 w sobotę z el classico o 20 ; )
Jeśli już o RP mowa, to i ja dorzuce swoje 3 grosze. Może niech gracze (tu prośba do was ;] ) postarają się bawić bardziej erpegowo? Wiecie, chodzi o to, żeby gra nie ograniczała się do podejrzeń i głosowań. Więcej klimatu chyba nie zaszkodzi .
No problem, ale info między wierszami typu itd sobie odpuszczę. Nie gustuję w takim "czymś".
Ale powiem wam że jak jest już mało graczy (np. 6,7) i napięcie wzrasta to gracze przestają tego przestrzegać tak jak to było w sezonie 1.
No wiadomo, że stres to chcą ubić zwierza
Jeżeli do 20 będą jeszcze jacyś nieaktywni gracze to damy szansę rezerwowym (o ile będą online). ;]
Tak samo ja wszedłem do gry w pierwszym sezonie Ehhh... Te wspomnienia
nieaktualne
Nieaktualne czyli nie można zapisać się już na rezerwe :/?
Nieaktualne czyli nie można zapisać się już na rezerwe :/?
Na rewzerwowe zawsze można, ale narazie wszyscy gracze aktywni.
Złe wilkołaki! Złe! A tak fajnie się bawiłem Oby wam moja śledziona w gardle stanęła
Ta gra jest po prostu super Szczególnie te dociekanie kto jest wilkołakiem