Proszę o dopisanie.
Przeżyłem cały 2. sezon, w tym dostałem acziwmenta za Tripla
Proszę o dopisanie.
Przeżyłem cały 2. sezon, w tym dostałem acziwmenta za Tripla
Dopisz i mnie.
zglaszam sie ( mam nadzieje ze tym razem bedziecie mnie sluchac )
Jedyna zmiana zasad względem sezonu drugiego to proporcje ras: 4 wilkołaki 1 nieumarły 18 ludzi
Proszę o zapisanie mnie .
Proszę o dopisanie mnie! Wkońcu będę w tej grze.
Jeżeli ktoś ma jakieś przemyślenia na temat co możnaby w zasadach zmienić/dodać/usunąć to proszę bardzo w tym temacie, może jeszcz eprzed poniedziałkiem coś udoskonalimy.
No w tym 2 sezonie nieźle namieszał ten nieumarły, chociaż muszę przyznać ze Dzz i Ty cree byliście dla mnie od początku podejrzani.
@Cree: Możesz mnie nazywać jak chcesz tylko proszę nie LandrynKus, nie wiem dlaczego ale jakoś mnie denerwuje
wg. mnie paladyn powinien miec obrone pasywna (tak jak wojownik, ale z mniejszymi szansami) ale by nie mogl ochraniac samego siebie, lub cos w tym stylu.
wg. mnie paladyn powinien miec obrone pasywna (tak jak wojownik, ale z mniejszymi szansami) ale by nie mogl ochraniac samego siebie, lub cos w tym stylu.
Jak wylosujesz paladyna 3 raz pod rząd to Ci acziwmenta zrobie specjalnego chyba.
no to mam nadzieje ze wylosuje
A jak mi wylosujesz zmiennokształtnego?
Dopisz też mnie.
A jak mi wylosujesz zmiennokształtnego?
Ale Ty byles zmiennoksztaltnym tylko raz, a ja juz jestem ze tak powiem weteranem paladynem
A jak mi wylosujesz 3 raz wieśniaka XD ?
Hey, a co powiecie o tematyce pustynnej? Mała wioska, burze piaskowe, może piramidy. Pustynne wilkołaki żyją w swoich grobowcach... Eh, fajnie by było Ja oczywiście byłbym karczmarzem
Czyli jest szansa, że się nie dostanę? :C
A jak mi wylosujesz 3 raz wieśniaka XD ?
też możesz w tkaim wypadku liczyć na acziwa.
Hey, a co powiecie o tematyce pustynnej? Mała wioska, burze piaskowe, może piramidy. Pustynne wilkołaki żyją w swoich grobowcach... Eh, fajnie by było Ja oczywiście byłbym karczmarzem Czyli jest szansa, że się nie dostanę? :C
Brzmi nieźle właśnie ejszcz enie myślałem nad tym gdzie rzucami akcje następnych wilkołaków, jakieś propozycje co do nazwy wioski i opis mieszkańców? Nomadzi, jakieś stare plemie?
Hey, a co powiecie o tematyce pustynnej? Mała wioska, burze piaskowe, może piramidy. Pustynne wilkołaki żyją w swoich grobowcach... Eh, fajnie by było Ja oczywiście byłbym karczmarzem Czyli jest szansa, że się nie dostanę? :C
To może odrazu damy mumie? ;P
Oj Hantus, a pamiętasz jaki byleś pewny na 100% ze ja jestem wilkołakiem, a nawet każdy mój post był podejrzany? ;D
A moze gdzies w gorach? Jakas mala osada a wszedzie mnostwo sniegu itp.
Tez tak myslalem, ale gra to WILKOŁAKI, wiec odpada
i faraona do tego.