Wilkołaki&vampiry s1

Rok 13 ery narodzenia. Od kiedy światowe koncerny farmaceutyczne zaczęły eksperymentować na ludziach na skale wyższą niż kiedykolwiek ludzkie DNA powariowało. Ludzie zaczęli przechodzić mutacje i zamieniać się w krwiożercze vampiry rodem z baśni. W celu przeciwstawienia​ się tym silnym, zabójczym i zaraźliwym bestiom naukowcy z wydziału do walki z mutantami zadziałali mutacją na mutację... przez co stworzyli kolejną rasę nad którą nie mogą zapanować. Wilkołaki. Miast walczyć z krwiopijcami eksperymenty genetyczne uciekły i zaczęły siać terror na ulicach miast. Razem z vampirami zaczęły grozić mieszkańcom przez co władze podzieliły miasta na dystrykty. Aktualnie znajdujemy się w dystrykcie Ósmym gdzie podobno przebywa herszt bandy Pchlarzy i dowódca Pijawek. W celu pozbycia się ich wysłano tutaj patrol zabójców mutantów. Jednakże mutanci nie różnią się niczym od zwykłych ludzi. Gra toczy się o wielką stawkę. Czy uda się im uratować ósmy dystrykt? Czy też może mutanci zdominują i wybiją go całego? Koszmar nacji właśnie się rozpoczął.

Za prolog możecie podziękować użytkownikowi Zenodoros

:)

Lista Graczy:

1.byczsek

2.Xasarm

3.Niewiara Wieśniak->Vampir

4.Karthas wieśniak

5.sentriel

6.Budzioch wieśniak

7.Zenodoros wieśniak

8.Abraxus Rycerz

9.nesquik Vampir

10.ProGmR wieśniak

11.Currick

12.Hemes wieśniak

13.Kakeru

14.Rexin

15.Misiael Snajper

16.Cosiek

17.Omega

18.DeimonD

19.Svizz

20.JuniorR Rycerz

JESZCZE RAZ PROSZĘ WSZYSTKICH O WYCZYSZCZENIE SKRZYNEK !

Witajcie!

Witam wszystkich. To naukowcy się doigrali.. Podejrzewam że to musiał być jeden z krewnych od tego czubka co wynalazł bardzo dobry bigos...

Od bigosu to ja bardzo proszę się odpierwiastkować.

Nic do niego nie mam. Tylko przytaczam pewną sytuację.

Witajcie :)

Ohajo.

Cybernetyczny głos płynący wprost z waszej głowy w którą macie zmontowane czipy powiada:

"Dziś wieczorem odbędzie się już pierwsze głosowanie co oznacza że już dziś moce zła mogą przejąć jednych z waszych i mają na to 100% szanse ponieważ jesteście jeszcze osłabieni ostatnimi wydarzeniami . Jutro zostaną odblokowane umiejętności ludzkie ."

Siema ;d

Cybernetyczny głos płynący wprost z waszej głowy w którą macie zmontowane czipy powiada:"Dziś wieczorem odbędzie się już pierwsze głosowanie co oznacza że już dziś moce zła mogą przejąć jednych z waszych i mają na to 100% szanse ponieważ jesteście jeszcze osłabieni ostatnimi wydarzeniami . Jutro zostaną odblokowane umiejętności ludzkie ."

Czyli da nam to 4 mutantów...

Hahaha z 2 złych będzie 4 i to w pierwszy dzieńxd

A do tego głosowanie i jeżeli będziemy nadgorliwi i coś pójdzie źle, to stracimy jeszcze jedną osobę.

Ja chcę być nową rasą neutralną - Omega ;/

A gdzie Alfa?

Witajcie bracia, aaaaa, wyspałem się jak nigdy.

Witojcie dziecioczki.

Mogę wziąć samca alfa. Mutanci będą mieli konkurencję. Będę miał oddzielne głosowania i sam będę mógł wybierać osoby które zginą. Każdy się zgadza? Ew głosowanie alfaω na tej samej zasadzie.

A tak poważnie. Ohayo gozaimasu witam każdego liczę na owocną bezbigosową współpracę.

No ja myślałem byczku że wzięli cię na korridę. No ale cóż. Czas leci a coś mało ludzi się odzywa.

Za to my sie udzielamy. Co niezbicie bedzie powodem naszej rychłej śmierci.

Z tego co wiem wilki i wampiry nie mają głosowań na egzekucję tylko na to kogo przemieniają.