Głosuje na nesquika. Znów podejdę metodą psychologiczną której wytłumaczenie strasznie długo by zajęło. Nazwijmy to przeczuciem.
Wilkołaki&vampiry s2
Glos na Niewiara. Cicho siedzi. Inaczej niz zwykle.
Otwieram pierwszy bar w tej norze . Jak cio to datki ida na abonament telewizyjno-radiowy. A taak juz glosowanie trudno wybrac.
Czemu praktycznie zawsze jak ktoś na mnie głosuje to jego argumentem jest przeczucie.
Sa 2 glosy jesli nie podejmiemy decyzji obydwoje wyleca. Trudna sprawa, albo pozwolic losowi zdecydowac.
Głosuję na Misiaela.Brak logicznego powodu jego głosu oddanego na nesquika.Jak dla mnie chce odwrócić uwagę i skierować podejrzenia na kogoś innego.
Mamy trzech podejrzanych. Misiael, ProGmR oraz Karthas. Pierwszy czlek rzucil kamieniem w strone nesquik, drugi z ni pietruchy wytypowal na niewiara a trzeci na Misiaela. Wiec jest taka sytuacja. 2 pierwszych to vampiry albo wilkolaki i dogadaly sie jak glosowac i wziely przypadkowych ludzi albo Karthas jest vampirem i wilkolakiem probuje cos ukryc zwalajac wine na Misiaela. Wiec musze przemyslec na kogo oddac glos po dojdzie do tripple kill.
Karthasie naprawdę nie chce mi się tłumaczyć jakim sposobem wybrałem. Ja wybrałem tak jak ja myślę więc nie wiem po co od razu się na mnie rzucasz. To pierwszy dzień, czyste strzały.
"nie chce mi sie tlumaczyc"
Potem sie dziw Misiael, ze jestes podejrzany.
Nie chce, aby umareo trzech zweaszcza, ze jednym z nich jestem ja.
Misiael wybacz ale glos na Misiaela.
Sam napisales, ze jest to pierwszy dzien i sa same strzaly. Ja nie mam zadnego tropu procz tego, ze glosujesz na mnie bo masz takie przeczucie.
@EDIT
Wybaczcie double nie zauwazylem, ze ostatni post nalezy do mnie ;/
no kurde spoznilem sie ale dobra , widze ze niestety misiael odejdzie .
Dzień 1
Na stos w dniu dzisiejszym idzie Misiael który jako pierwszy zagłosował przez co podpisał na sobie wyrok . Misiael był (znowu) Snajperem .
Stan planety:
ludzie 14
vampiry 2
wilkołaki 1 (podpowiem że nie dlatego że nie oddawały głosu - domyślcie się dlaczego)
foch nie będe poprawiał tych znaczków
Karth and nesquik teraz wedlug mnie jestescie najbardziej podejrzani i tyle mam do powiedzenia .
Prosze uzasadnij to jesli mozesz.
boisz sie moze ze zginiesz ? mielismy w sezonie 8 taka sama taktyke i mi sie wydaje ze mozecie byc wilkami bo to tak samo wyglada . ale to i tak tylko podejrzenia .
Tak samo?Czyli zgine na drugi dzien ,jako zwykly wiesniak?Bo nie balem się oddac glosu?Sorry,ale jak dla mnie to 0 zabawy 4 glosy przy 18 uczestnikach.
Rexin a co mam sie cieszyc, ze zgine? Bezsens. Ja napisalem dlaczego głosowalem na Misiaela. Lepiej by bylo, gdyby zginelo nas trzech?
Ostatnie tchnienie:" widze , ze wszyscy sie garna do glosowan!" UAAH!
no brawo, brawo. Mieliscie pretensje, ze Misiael głosuje bez podstawnie a zrobiliscie to samo i jeszcze snajpera spaliliscie.. Klaszcze
no brawo, brawo. Mieliscie pretensje, ze Misiael głosuje bez podstawnie a zrobiliscie to samo i jeszcze snajpera spaliliscie.. KlaszczeGdybyś wraz z resztą graczy także dołączył do głosowania pewnie byłoby inaczej,ale oczywiście to jest wasza taktyka ,siedzimy cicho to o nas zapomną.
No,no...super gra.
Siedźcie dalej na d*pie...może o was zapomnę...