Wilkołaki&vampiry s2

Edytuj, bo nic nie rozumiem ;)

Sorki, że mnie nie było ale sami rozumiecie, studia ... :D

A przy okazji najbardziej podejrzany DeimonD, wg mnie dużo szumu, wszystko analizuje, zupełnie jak Niewiara, który też jest cicho co wydaje się dziwne.

Przepraszam za moja nieobecnosc ale w wyniku pewnych okolicznosci, nie moglem pojawic sie na forum, jako ze znalazlem sie w miejscu w ktorym internet nie dotarl. Tak czy siak gratulacje dla was za strate snajpera.

Misiael strzelil, Misiael przegral. Jak w totolotku.

Najgorsze że nie mamy żadnych nowych wskazówek, jak tak dalej dzisiaj będzie to znów pewnie ktoś losowy zginie :/

Przestacie uzywac polskich znakow bo robia sie krzaczki i nic sie nie rozumie .

Najgorsze że nie mamy żadnych nowych wskazówek, jak tak dalej dzisiaj będzie to znów pewnie ktoś losowy zginie :/

Wskazowki mamy. Trzeba je tylko odczytac. Oto me skromne podejrzenia.

1. ProGmr. Zarzucal mi, ze malo sie udzielam a sam nie jest zbytnio aktywny. Wyglada to tak jakby probowal skierowac na mnie swe podejrzenia.

2. Abraxus. Utozsamia sie z nami, oraz dramatyzuje zamiast skupic sie i wniesc cos co by nam pomoglo.

Ja tez podejrzewam Dejmonda, tylko do kompletu Ciebie też Byqu. Dejmonda z tych powodów, co wymieniłeś, a Ciebie z doświadczenia. Byliśmy kiedyś razem wilkami i zachowujesz się podobnie jak w tym czasie.

Dlatego wczoraj nie głosowalem. Deja vu. W ostatnim s rowniez glosowalem z przeczucia na nesqa i skonczylem na palu. Prosze was abyscie przestali glosowac na "medium". Koles ma przeczucie i brak argumentacji to siedzcie cicho i glosujcie jak uwazacie a nie palicie go za to. Dzieki waszemu uprzedzeniu stracilismy snipera.

Co do podejrzen

DejmonD i abraxus. Niewiare odliczam bo naprawde wiem jak to jest nie miec czasu na zgladanie.

Abraxus zachowuje sie jakby grala dobrego.

DejmonD zachowuje sie jak dobry pan karczmiarz przykladny czlowiek... podejrzane.

Mam jeszcze jeden trop ale musze do zbadac.

Niech krew bedzie z wami.

@Niewiara

Zacznij czytac ze zrozumieniem, bo mnie szlag jasny trafi. Ja cicho siedze? No dobra, tylko, ze w przeciwienstwie do ciebie, ja tak gram, a ty nagle ucichles. Nie rzucaj mi tu podejrzeniami w moja strone, bo "ja zaglosowalem na ciebie". To samo tyczy sie DeimonD'a. Nie "ni z pietruchy", tylko dlatego, ze w tym sezonie inaczej sie zachowuje/zachowylal. Ogarnijcie ludzie, ze ten kto pierwszy glosuje, nie jest zlym, tylko odwaznym, bo jakos zaczac trzeba. Spaliliscie snajpera, bo pierwszy zaglosowal? Wiec teraz spalic tych idiotow, ktorzy na niego glosowali. No co? W ta strone juz nie przejdzie? Chcecie, spalcie mnie, bo oddalem glos jako drugi (bez uzasadnienia, bo przeciez w pierwszym dniu mamy mase poszlak), przynajmniej nie bede musial sie meczyc z (co niektorymi) dysmozgami.

@ProGmR

Gdybym nie zaglosował zginelo by nas trzech bo nikt inny glosowac nie raczyl. Przepraszam, ze akurat zaglosowalem na niego ale zdenerwowal mnie glosowaniem na "przeczucie". No sry ale wiekszosc glosow na mnie we wszystkich sezonach jest z przeczucia. Szlag czlowieka trafia jak po raz kolejny ktos tak na mnie glosuje.

Znajdz mi w tym momencie dowod na kogos, ze jest wilkiem.

@Zenodoros

Po pierwsze jestem dziewczyną

Po drugie zawsze dobrze sie zachowuje, (poczytaj wczesniejsze sezony)

Ja poprostu wczuwam sie rp, a co mam pisac ?? Mam oskarzac na podstawie przeczuc tak jak wy i potem plakac ze spalilam niewinna osobe? to juz lepiej cicho siedziec i obserwowac sytuwacje.

ProGmr....dzięki za nazwanie mnie idiotą.

@NiewiaraZacznij czytac ze zrozumieniem, bo mnie szlag jasny trafi. Ja cicho siedze? No dobra, tylko, ze w przeciwienstwie do ciebie, ja tak gram, a ty nagle ucichles. Nie rzucaj mi tu podejrzeniami w moja strone, bo "ja zaglosowalem na ciebie". To samo tyczy sie DeimonD'a. Nie "ni z pietruchy", tylko dlatego, ze w tym sezonie inaczej sie zachowuje/zachowylal. Ogarnijcie ludzie, ze ten kto pierwszy glosuje, nie jest zlym, tylko odwaznym, bo jakos zaczac trzeba. Spaliliscie snajpera, bo pierwszy zaglosowal? Wiec teraz spalic tych idiotow, ktorzy na niego glosowali. No co? W ta strone juz nie przejdzie? Chcecie, spalcie mnie, bo oddalem glos jako drugi (bez uzasadnienia, bo przeciez w pierwszym dniu mamy mase poszlak), przynajmniej nie bede musial sie meczyc z (co niektorymi) dysmozgami.

Nie unos sie tak bo ci zylka peknie. Zarzuciles mi moj drogi hipokryto ze siedze cicho i jestem malo aktywny sam bedac nie wiele aktywniejszym. Zas teraz obrazasz innych. A to ze w tym sezonie inaczej sie zachowuje to co z tego? I ty ogarnij bo nikt nie uwaza cie za winnego bycia tym zlym.

Sorki Mokabraxus zapomniałem ;)

Xasarmie drogi, nie mozesz tak mnie podejrzewac z jednego zasadniczego powodu, tylko i wylacznie w Warhammerze bylem tym dobrym, w kazdej innej grze od czasu Warhammera zawsze bylem zlym, wiec nie mozesz powiedziec, ze gram tak samo jak gralem gdy bylem z toba, poniewaz za kazdym razem gralem podobnie i stylu gry zmieniac nie zamierzam (wlasnie w razie jakbym kiedys mial jeszcze byc zlym wilkiem :D).

Edit: AAAAAAAAAAAAAAAAAA naprawcie polskie znaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prosba do was. Nie piszcie znakow polskich bo sie nie da doczytac o co wam chodzi.

to 1 dzien a tu klotnia no pieknie , a ty Pro naprawde sie tak nie spinaj .

Hmmmmmmm, masz racje. Nie powinienem Cie po tym oskarżać.