Rexin a moze zamiast nasz komentowac zaczniesz samemu sie wypowiadac?
Wilkołaki&vampiry s2
Moglbym ale tylko co widzicie moje wypowiedzi to chcecie mnie zabic
"No dobra, tylko, ze w przeciwienstwie do ciebie, ja tak gram, a ty nagle ucichles."
"Zarzuciles mi moj drogi hipokryto ze siedze cicho i jestem malo aktywny sam bedac nie wiele aktywniejszym."
Sorry, ale na taka glupote tak reaguje, bo skoro tlumacze Ci to, ze ty NAGLE (zebys w koncu zrozumial) ucichles, a ja mam taki STYL GRY, a ty dalej twierdzisz, ze jestem hipokryta, to chyba przestal ci mozg funkcjonowac.
@Karthas
No problemo.
Jak tak dalej pojdzie i kazdy bedzie glosowal na pierwsza osobe, to tworzonie kolejnych sezonow straci sens, bo nikt nie bedzie glosowal.
A jak dla mnie Rexin jest najbardziej podejrzany. Jego wyciaganie wnioskow jest dziwne. Stwierdzil ze nesquik i Karthas sa podejrzani tylko dlatego ze zaglosowali na Misiaela a okazal sie wiesniakiem.
Misiael byl snajperem , wedlug mnie juz tamci dwaj nie sa podejrzani ja juz mam kogos kogo podejrzewam najbardziej . Drapon czytaj wszystkie posty jak nawet nie wiesz kim byl misiael .
Panowie, po co te spiny? Najwyzej wszyscy umrzemy...
Idiotyzm niektorych ludzi zaczyna mnie przerastac
Wiem kim byl kolego... I czytam wszystkie posty... a co do tego ze innyego podjerzanego masz to skad mam to wiedziec skoro nic takiego nie pisales? Dopiero teraz i moze bys sie z nami podzielil swoimi przemysleniami ?
Takie pytanie mam fajnego avka mam ? a tak zeby offtopu nie bylo To Mysle ze zenodoros moze byc wilkiem lub vampirem ale narazie jeszcze wszystko analizuje .
Ostatnio mi zarzucaliscie nie dalem powodu, dlaczego na kogos glosuje, wiec wczoraj wymienilem dla mnie podejrzanych, dlaczego . Mowilem, ze trzeba przemyslec na kogo postawic, i tak los chcial trafiliscie snajpera, wiec teraz bym mogl podejrzewac tych co uszczelili snajpera, ale wtedy to by bylo chore ?.
Tez Ciebie rexin podejrzewam. Aczkolwiek nie jestes glownym podejrzanym. I Twoja argumentacja "nie odzywam sie bo nie chce by mnie ludzie ciszyli" ssie. Jakby kazdy tak myslal to nie mielibysmy czego czytac. I do tego nie jestem za głosowaniem "ty na mnie ja na Ciebie" ale sorki. Wlasnie podales swoj glos dlatego ze ktos cie zaczal podejrzewac. Smierdzi mi to.
czy jestes slepy ? nie zaglosowalem jeszcze poza tym juz widze defensywa ostra .
Skoncz najezdzac. I juz powiedzialem nie prowadze defensywy bo na mnie zaglosowales. Po prostu zachowujesz sie podejrzanie.
+1 dla Rexina. Mowi ze wzglednym sensem.
Jak dla mnie Rexin coś kręci... Głosuję na Rexina.
@up skad przypuszczenie ze cos ukrywa ?? Kolejny bezsensowny glos?
Co chwile zmienia swoje podejzenia, a jest to uzaleznione od tego kto pisze jego nick w komentarzu
Jak tak dalej pojdzie zaglosuje na samego siebie i bedzie spokuj . I co tyn na to van mozna na siebie glosowac ? xD. Bo od 4 strony do 5 jest drapanie i warczenie na samych siebie bez zadnych uzasadnionych argumentow.
Na siebie nie , bo niema zabawy .
sentriel przeciez to widac ze bronisz Zendorosa . wiec albo zmowa albo jestescie w najgorszym przypadku tymi zlymi pewnie po tym bedzie z 5 glosow na mnie : ) .