WILKOŁAKI&VAMPIRY S3 (by vanziom) Rekrutacja

Trzeci sezon gry . Nie będzie wiele zmian względem 2 sezonu a nie mam czasu teraz (edytuje post później) wstawiać wszystkiego ale otwieram zapisy ( Karthas mi grozi ) ^_^

Paweleqqk zgodził się dla wygranych oraz za epickie akcje zrobić oryginalne prawdziwe własnoręcznie robione achievementy ! Nie przegapcie okazji :D

Zasady będą identyczne jak w 2 sezonie gry (odsyłam http://mmorpg.org.pl...59&p=303890&st=) .

Będzie tylko jedna zmiana . Prześwietlenie jasnowidza będzie możliwe co 2 tury . Jasnowidz kiedy umrze na następny dzień inny wieśniak dostaje klasę jasnowidza z 2 dniowym cooldownem.

W razie gdyby bonusowa klasa była jasnowidzem ten już natomiast umiera normalnie i klasa nie przechodzi na innych .

Zapraszam Wszystkich*

1. Karthas
  2. Mikiusz
  3. Might Tay
  4. DeimonD
  5. Paweleqqk
  6. Rexin
  7. Xasarm
  8. Misiael
  9. Abraxus
  10. byczsek
  11. Zenodoros
  12. kakeru
  13. Omega
  14. Mayumi
  15. Budzioch

*VampirLord nie ma wstępu a osoby nowe na forum będą musiały przejść małą weryfikację .

Już pisałem ale tak oficjalnie sie zapisuje i co to za test ?

Zacnie milordzie.

Dopisz.

Mikiusz napisz do mnie codziennie PW że jesteś na forum i tyle . Chciał bym żeby gra wystartowała gdzieś w środę .

no ja tyż chcę.

JA, JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA, JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA, JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,JA,

ja chce xD

Dopisz i daj mnie na wilka to znowu wygram :D :D :D

Zapisuj jak jest miejsce

Jak już tak prosisz to i ja się zapiszę. Pewnie znajdzie się zawszę czas na kilka pościków.

Doppisz, pod warunkiem, ze nie bede citizenem :P

Ktoś musi zginąć za nic! Zapisuje sie!

No masz szczęście ;D Już szykowałem mojego starego zasłużonego scyzoryka.

Uff jak się cieszę że żyję ^_^

biedny van, znowu będzie przez nas degradacja postów :lol:.

Jaka degradacja postów ? Nie jestem w temacie -_-

chodzi iż znowu odejmą posty za gry formułowe czy jakoś tak :D. Mi to nie przeszkadza jak co :).

Van, dopisz.

Dobra zapisuj bo mi pawełek grozi swoim dildo :(

no i dobrze :P. A ja do ciebie pisuje na skaype i nic ?. xD. Zero odzewu :P.