Głos na Omegę(znowu pójdę za ludem)
Wilkołaki&vampiry s3
Ja za Zenkiem nie idę, już wczoraj pisałem o podejrzeniach co do Ciebie, Omega.
Też mam co do siebie podejrzenia dlatego mnie spalcie i się sami przekonajcie
Omega twojego głosu nie liczę
2xOmgea
Czemu nie?!
Co Wy tak na siebie w tym sezonie głosujecie? ;O
Skoro i tak mamy zginąć?
Ile uż mamy na Omege głosów?
Dwa
Widzę, że zaczęły się oskarżenia. Ja poczekam ze swoim głosem bo nie chcę śmierci kogoś kto jest dla nas ważny i potrzebny.
W takim razie ja też głosuje na Omege.
Dajcie spokój z tym 'podążaniem za tłumem' , nie każdy musi być od razu głupią owcą. Zwróćcie uwagę , że nie ma jak na razie powodów do podejrzewania dużej ilości osób , jak widać jest jak na razie stały skład wypowiadający się na forum. Osobiście twierdzę , że Omega może być podejrzany, ponieważ dużo wcześniej mnie podpuszczał do ujawnienia swojej pozycji . Sarkazmem dużo nie zdziała , mógłby mieć lepsze argumenty na swoją obronę
Od ostatecznego głosu się jeszcze wstrzymuję , ale najprawdopodobniej będzie to Omega .
Ja się wstrzymam od głosu na razie, niby Omega podejrzany ale to jeszcze nie znaczy, że mamy go spalić, posiadamy za mało dowodów. Za głosem tłumu nie mam zamiaru iść bo to źle się kończy.
Mi się Omega podejrzany nie wydaje, ale podejrzewam Mikiusa, przed tym, gdy byczsek został spalony, brał udział w konwersacjach, a gdy został spalony nagle ucichł, nie pisze nic, więc ja oddaję głos na Mikiusza
Hmm jak za dużo pisze to wszyscy na mnie głosują, gdy nie pisze też na mnie głosują. Poradzi mi ktoś co w takim razie powinienem robić ?
Sam sobie jesteś winien Gdyby nie twoje trollowanie (nie udane) nikt by nie zwrócił na ciebie uwagi.
No tak nauczylem ludzi ze duzo pisze, a tu nagle Mikiusz przestaje pisac napewno cos ukrywa itp
Nie po prostu trolowales. Jakbys gadal na temat to by sie nikt nie czepial.
Hmm pewnie masz racje, ale mam nadzieje ze wszyscy zapomna o moim trollowaniu (nie udanym)
Sry, za nieobecność, ale mam lapka na gwarancji głównego, i nie siedzę tak. Ja przeczytam posty od pierwszej strony i potem zagłosuję, ale wy na omegę się uparliście no nie .