Mam swój typ i modle sie do was byscie mnie posluchali.
Wilkołaki&vampiry s3
Widze, ze dzisiaj znowu wszyscy spią
Zenodoros - chętnie cię posłucham, ale jaki ?
Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeń doberek !
Ciekawe, kogo dziś ukara los ;p
Widze, ze dzisiaj znowu wszyscy spią
Kolejny dzień i kolejny raz ludzie śpią. Świat jest taki nieprzewidywalny.
Dajcie jakieś propozycje;/ Bo nie mam dobrego pomysłu, a spaliłbym kogoś.
Dac teraz czy poczekac bo mam dobra i sensowna?
Dawaj teraz.
Przeczytałem wszystkie strony kilka razy i teraz pragnę uprzejmie i z uśmiechem na ustach głos mój na dzień dzisiejszy jedyny oddać na mojego brata w pisaniu intro dla vana - Omege.
Dlaczego zapytacie kamraci?
Otóż dlatego, że na wszystkich stronach Omuś kontynuował trolling z kret'em, a gdy doszło do głosowania, próbował podzielić głosy i wprowadzić zamęt.
Mało tego sam napisał "dostałem frakcje o jakiej z vanem pisałem". Chyba nie tylko ja węsze tu podstęp.
Do tego podejrzane wydało mi się brak podejrzeń dot. kogokolwiek - oprócz byczqa ale dla mnie cały proces dotyczący jego osoby to porażka.
Oddaję głos na Omegę
Czekamy, Zenku. Tylko dawaj coś dobrego, żeby nie można było się do tego przyczepić
@edit widzę, że myślimy podobnie. Też prawdopodobnie zagłosuję dzisiaj na Omegę.
Tylko chciałem pobudzić graczy do podjęcia dyskusji i chyba mi się udało >
Oddaję głos na Omege. Już wczoraj był dla mnie podejrzanym, coś za łatwo przekonałem go do byczka. Czego żałuję.
Byczku ty się smażysz w piekle a nie jesteś w niebie . Taki los samobójców .
od bczysek
I teoria zendorosa zostaje obalona
Byczsek się spytał czy on ma rozumieć, że "mikiusz dostał klasę taką jaką chciał" - No cóż tak to sformułowane było.
Ja się powstrzymam od głosu i zobaczymy co z tego będzie - najwyżej spłonę
Nie moja teoria nie została ani trochę obalona mój przyjacielu : )
Tak więc proszę, abyś mi ją wytłumaczył bo nic nie rozumiem
Wiem tylko, że spłonę
Mnie zaciekawiło to, że jakoś bardzo chciałeś, żeby Byq zginął. Gdzie jak dla mnie On praktycznie niczym nie zawinił, zacząłeś "krzyczeć" żeby go spalić a reszta głupio za Tobą poszła.
@Van zacznij już liczyć głosy bo później będziesz szukał
Mnie denerwuje tylko jedno, znowu kilku się kłóci, rzuca oskarżeniami(tak wiem często to ja rzucam pierwszy), a reszta siedzi i zawija do sreberka. Chciałbym poznać zdanie inny graczy-hello, jesteście tam??
Łatwo zobaczyć, że 3/4 uczestników idzie za "jedną" osobą.
Nie mają własnego zdania - są jak marionetki w waszych rękach
W moich rękach? Tak samo zachowali się wczoraj z byczqiem chciałbym powiedzieć - tylko że teraz jest to sensowniejsze (sorki kart )