Wilkołaki&vampiry s3

@up

Dark Flame Master ?

Yea Dark Flame Master :D on spali wszystkie wilki jego ogień jest mocniejszy od Amaterasu z shippudena :P

Widzę że nie tylko mi odbija z powodu anime :D

Ja Omega(ok ok, lelouch of britannia) rozkazuję wam iść spać!

[Trolling mode off]

Ale żeście offtop narobili ;O

To nie jest offtop bo gadamy o zabijaniu wilków :P To także nie jest offtop ponieważ mówie : Moi kamraci co porabiacie ? :P

Poranek przed wyborami nie był udanym. Wolny snajper miał pewne podejrzenia dlatego udał się na dach jednego z budynków mieszkalnych skąd strzelił w Rexina ze swojej potężnej wielkiej snajperki prosto w jego brzuch tym samym pozbawiając go życia w męczarniach wykrwawienia. Jak wyszło z analizy zwłok okazał się on tylko zwykłym cywilem, a snajper od tej pory ma na sumieniu niewinnych - czy można nazwać go dobrym?

1347238465773.jpg

Witam was! Czas trzeci raz zginąć za nic kamraci. Chociaz nie ma nesqa ktory by to spowodowal. Jak sie wasz dzien zapowiada?

Ajjj, chyba się przejął snajper moim gadaniem.

Snajper idiota

Świetny sniper nie ma co już jeden z naszych w plecy :(

Heh, 3 strony a ja już wiem kim jest nasz uber snajper. Mam nadzieje , że następnym razem nie popełni takiego faux pax.

Co masz na myśli mówiąc że wiesz kim jest sniper znaczy może podzielisz sie podejrzeniami ?

Widać ,że jesteś nowy. Ja nigdy się niczym nie dziele. Tylko rzucam bezpodstawne zarzuty. Spytaj się innych.

Juz widze jak misiek nam mowi kim jest snajper. Juz to widze. A po drugie... miki na cholere ci wiedziec kim jest snajp?

Niewiem kolekcjonuje dane żeby odkryc kto jest wilkiem, gdy bd wiedział kto jest kim będe mógł wytypować Wilka albo Vampirka.

Nikt nie wie kto jest snajperem, jednak jako sojusznik sprzedałby się.

Czyli jak powiem, że ktoś jest obrońcą/snajperem to jest czysty w Twoich oczach?

Nie, jednakże da mi to pewny obraz sytuacji,gdyż jeśli np 3 osoby podadzą się za rycerza będzie wiadomo że ktoś z nich jest tym złym.

Czemu?