Ponieważ to znaczy że ktoś z nich chce coś ukryć inaczej mówiąc oszukuje więc sądze że wtedy ktoś z tych 3 osób będzie tym złym jednak są to moje prywatne odczucia.
Wilkołaki&vampiry s3
Misiek to specjalista w strzelaniu na wyczucie xd
I znowu zapadła cisza, wiekopomna cisza, która będzie trwała dopóty ktoś nie zginie
@Mikiusz, coraz bardziej zbliżasz się do mojego głosu na ciebie xd
Czuje sie smutny tym bardziej, że moja klasa może ubić kilka wilków, a jeśli zgine od ludzi moja klasa nic nie da to smutne
Czyli twierdzisz, że jesteś snajperem? Nice One z Rexinem xd
Ja się nie mieszam biorąc pod uwagę jego wiek szansa na to, że jest zły jest bardzo niska
Nie nie jestem sniperem.
Mikiusz nie pisz takich rzeczy bo jesteś coraz bardziej podejrzany
Wydaje mi się, że Mikiusz robi podobny błąd, co kiedyś zgubiło Rexina. Ale to tylko moje przemyślenia
Nie lubię, jak ktoś piszę "to tylko moje przemyślenia";/ W 2 sezonie Niewiara tak pisał typując mnie, a potem okazało się, że to on był zły....
A co Rexin zrobił ?
Mikusz, a może chcesz wiedzieć kto ma jaką klasę, żeby wyeliminować tych, którzy mogą Ci zagrozić?
Hmm nie poza tym wiem że teraz znowu zarzuty pójdą na mnie ale tak robiłmy jakiś idiota tera nie bede pisal czemu ale serio to musiałby być duży idiota.
Odpuściłbym Mikusza;d To jego pierwsza gra, a znając vanzioma, nie rozdaje złych dla jajec, tylko z sensem.
Nawet podobnie pisze, nie żebym się czepiał, ale używaj przecinków.
Postaram się stawiać przecinki, ale dopiero Gimbazja, a z polskiego dobry nie jestem. Żeby nie było offtopu : Witam towarzysze
Chyba dzisiaj idzie glos na mikiego... za duzo mowi od rzeczy. Trudno sie skupic na szukaniu inny h jak wokol niego sie wszystko kreci
Wcale nie ma offtopu jak po raz 10 witasz towarzyszy...
A przy okazji, wilki i wampiry już dokonały wyboru i łącznie jest ich już 4?
Edit: W sumie tutaj nie ma offtopu, chyba że coś ci odpali i zaczniesz pisać jakieś głupoty
Pożyjemy, zobaczymy. Może i Van zmienił podejście