Wilkołaki&vampiry s3

Mikiusz - skończ trollować bo zginie ktoś przydatny ;/

Ja nie licze tylko tak mowie ale rob jak uwazasz nic do ciebie nie ma ale jesli zabija mnie ludzie nie bd ze mnie pozytku

Czlowieku mi to mowisz? Dwa razy bez powodu zginalem. Ty dajesz ich za duzo.

Hmmm wszystko dlatego, że takie samo zachowanie ma jak ty poprzednio :(

No ok - odwrotne ;D

Zawsze jest tak, że jak ktoś za dużo gada to za szybko ginie.

Gdyby nie to odwrotne to bym sie obrazil xD i za kazdym razem ginalem przez nesqa. Chociaz zawsze byl zly

Dobra, głos na Mikusza. Głosuję teraz, bo później pewnie mnie nie będzie.

@byczsek

Why?

1.Bo jesteś dobry w te klocki, jeżeli teraz jesteś wieśniakiem, to prędzej czy później przejmie cie zło, a wtedy =lose.

2.Specjalnie chcesz wyeliminować biednego Mikiusza, który nie ma szans na bycie tym złym.

hmmmm

Karthas - ciekawe argumenty.

Biorąc pod uwagę jego wcześniejsze gry jest prawdopodobnie, że jesteś lub będziesz zły.

Pewnie wszyscy teraz myślą, że pójdę za stadem(karthasem, który prawie zawsze ma rację) - tak macie rację bo jest on szansą na wygranie tej gry.

Głos na byczsek

Karth to był głos rozumiem ?

Karth to był głos rozumiem ?

Poprawiłem na czerwony, tak głos;d

Wyjaśnij mi czemu Mikiusz nie może być złym? Jeśli chodzi o twój pierwszy argument to jest idiotyczny, zabijmy Misiaela, on jest doświadczonym graczem, na pewno go przejmą itp. itd. A przy okazji, do tej pory tylko wyraziłem swoje zdanie, a ty od razu wylatujesz mi z głosem. Co bardziej mnie utwierdza, że nie myliłem się co do ciebie. Z głosem się jeszcze wstrzymam. Do 21, czy 21.45 jest czas?

21... i co do argumentu glosujmy na byczqa na pewno zostanie vampem... jest bezsensu...

Do 21 chyba - ale biorąc pod uwagę niektóre aspekty Mikiusza to szansa że jest zły jest tak niska, że ledwo do stóp sięga (według mnie bo jest nowy i wątpię, że nowy by dostał taką klasę)

W&V mają do 21 wy jako ludzie macie do 21:45

Omuś... random o tym decyduje nie van. Jsst wysoka szansa

aaa random - myślałem, że vanziom losował

Omega nie mów, że bez szans, pamiętasz może Curricka? Jego pierwsza gra i od razu dostał wilka, druga gra i bach, znowu wilk, więc twój argument jest nieuzasadniony, powiem więcej sam Vanziom napisał, że klasy losuje randomowo poprzez stronkę random.org.

Edit: Kurdę, uprzedził mnie, a tak się starałem ....

Biorąc pod uwagę, że znowu głosujemy nie mając żadnych dowodów jest z lekka "śmieszne"

Niszczymy się nawzajem zwykłymi podejrzeniami :(

Nie rozumiem co masz na myśli, mówiąc zwykłe podejrzenia, a jakie mogą być jeszcze podejrzenia? Rozwiń

Edit: A przy okazji, wcale nie ma żadnych dowodów, jak to zwykł pisać Misiek trzeba czytać między wierszami, szukać śladu w postach które zostawiają wilczki, nie byłoby dowodów gdyby znowu było 10 stron RP, ale w tym przypadku jest na szczęście inaczej :D