Wilkołaki&vampiry s3

W moich grach nie ma RP o ciastach bo porażę piorunem :D

Hehe :D, ale trochę dziwne, że nikt jeszcze nie znalazł wódki :D

Równie dobrze możemy zagłosować kakeru lub jurrgenaut bo coś tam o.O (podałem przypadkowe nicki)

Nie o to chodzi, zobacz na moim przykładzie, napisałem, że podejrzewam Mikiusza i Karthasa i od razu poszła odpowiedź, wystąpiła reakcja na bodziec. Właśnie tutaj trzeba szukać, po reakcjach graczy i po tym co piszą.

hmmm

Dobra to może inaczej.

Biorąc pod uwagę, że nie wiadomo czy Pawełeqqk wróci do gry - możemy się go pozbyć teraz i liczyć na farta, że jest zły lub po prostu go zostawić, aż wróci co jest niewiadome.

Jak ktoś będzie afkował to go ubije ( pomijając że mu spale dom za afkowanie ) ewentualną klasę dam wieśniakowi i zabiorę np na jeden dzień możliwość głosu W&V lub tylko jednym w zależności od sytuacji .

Z afkami zawsze jest ten problem, nic się na to nie poradzi, zawsze byli i zawsze będą. My możemy jedynie szukać wśród grających. A zabijanie afków jest idiotyczne, najczęściej właśnie wilki są za tym, żeby ich zabijać, bo wtedy sami mogą działać i likwidować aktywnych graczy. Zabicie afka nic nie zmieni, nie pomoże nam wygrać.

[czerwony] glos na Mikiusza[czerwony] Co mam do powiedzenia? Najbardzej jedzie mi wilkiem,

/wampirem. Choc, co ja tam wiem.

Weźcie też pod uwagę, że byczsek może być zły i po prostu was podburza swoim zachowaniem - nic nie jest wiadome.

Będzie płacz jak spalicie Mikiusza, tyle w temacie.

@byczek xd

Oddałbym wszystko żeby mieć jasnowidzenie;D

Ja niestety zostanę przy swoim poprzednim głosie bo zachowanie byczsek robi się podejrzane - broni się za wszelką cenę

Wszystko trza brac pod uwage.

Em, broniłem się tylko w jednym poście, reszta postów to jest tłumaczenie, że twoje rozumowanie jest błędne.

Ja niestety zostanę przy swoim poprzednim głosie bo zachowanie byczsek robi się podejrzane - broni się za wszelką cenę

A jak, elegancka taktyka, zobaczymy co powie po spaleniu Mikiusza ;D

"Nic się nie stało, panowie nic się nie stało"

Nie nie powiem tak, nigdy tak nie mówiłem i nigdzie nie pisałem, że jestem nieomylny. A po drugie jakbyś jeszcze nie zauważył nie oddałem jeszcze głosu na nikogo, do tej pory napisałem swoje podejrzenia, nic więcej.

witam , witam :D

Swój dzisiejszy głos oddaję na Mikiusza .Z jednej strony wydaje mi się , że jest za słaby na bycie złym , ale z drugiej strony pozory często mylą i są świetną zasłoną dla rzeczywistości . Do tego Karthas cały czas powtarza , że będziemy żałować Mikiusza . Dobra taktyka , czy wie coś więcej ? Nie wydaje się to wam podejrzane ?

Bo jest nowy i młodziutki. Za bardzo potrollował i teraz padnie dobra klasa...

Stan głosów :

4x Mikiusz

2x Byczasek

A przy okazji Karthas, czemu go tak zawzięcie bronisz?

Poczytaj jego posty... poprzednie od początku.

Sam się przyznał kim on jest :)