W moich grach nie ma RP o ciastach bo porażę piorunem
Wilkołaki&vampiry s3
Hehe , ale trochę dziwne, że nikt jeszcze nie znalazł wódki
Równie dobrze możemy zagłosować kakeru lub jurrgenaut bo coś tam o.O (podałem przypadkowe nicki)
Nie o to chodzi, zobacz na moim przykładzie, napisałem, że podejrzewam Mikiusza i Karthasa i od razu poszła odpowiedź, wystąpiła reakcja na bodziec. Właśnie tutaj trzeba szukać, po reakcjach graczy i po tym co piszą.
hmmm
Dobra to może inaczej.
Biorąc pod uwagę, że nie wiadomo czy Pawełeqqk wróci do gry - możemy się go pozbyć teraz i liczyć na farta, że jest zły lub po prostu go zostawić, aż wróci co jest niewiadome.
Jak ktoś będzie afkował to go ubije ( pomijając że mu spale dom za afkowanie ) ewentualną klasę dam wieśniakowi i zabiorę np na jeden dzień możliwość głosu W&V lub tylko jednym w zależności od sytuacji .
Z afkami zawsze jest ten problem, nic się na to nie poradzi, zawsze byli i zawsze będą. My możemy jedynie szukać wśród grających. A zabijanie afków jest idiotyczne, najczęściej właśnie wilki są za tym, żeby ich zabijać, bo wtedy sami mogą działać i likwidować aktywnych graczy. Zabicie afka nic nie zmieni, nie pomoże nam wygrać.
[czerwony] glos na Mikiusza[czerwony] Co mam do powiedzenia? Najbardzej jedzie mi wilkiem,
/wampirem. Choc, co ja tam wiem.
Weźcie też pod uwagę, że byczsek może być zły i po prostu was podburza swoim zachowaniem - nic nie jest wiadome.
Będzie płacz jak spalicie Mikiusza, tyle w temacie.
@byczek xd
Oddałbym wszystko żeby mieć jasnowidzenie;D
Ja niestety zostanę przy swoim poprzednim głosie bo zachowanie byczsek robi się podejrzane - broni się za wszelką cenę
Wszystko trza brac pod uwage.
Em, broniłem się tylko w jednym poście, reszta postów to jest tłumaczenie, że twoje rozumowanie jest błędne.
Ja niestety zostanę przy swoim poprzednim głosie bo zachowanie byczsek robi się podejrzane - broni się za wszelką cenę
A jak, elegancka taktyka, zobaczymy co powie po spaleniu Mikiusza ;D
"Nic się nie stało, panowie nic się nie stało"
Nie nie powiem tak, nigdy tak nie mówiłem i nigdzie nie pisałem, że jestem nieomylny. A po drugie jakbyś jeszcze nie zauważył nie oddałem jeszcze głosu na nikogo, do tej pory napisałem swoje podejrzenia, nic więcej.
witam , witam
Swój dzisiejszy głos oddaję na Mikiusza .Z jednej strony wydaje mi się , że jest za słaby na bycie złym , ale z drugiej strony pozory często mylą i są świetną zasłoną dla rzeczywistości . Do tego Karthas cały czas powtarza , że będziemy żałować Mikiusza . Dobra taktyka , czy wie coś więcej ? Nie wydaje się to wam podejrzane ?
Bo jest nowy i młodziutki. Za bardzo potrollował i teraz padnie dobra klasa...
Stan głosów :
4x Mikiusz
2x Byczasek
A przy okazji Karthas, czemu go tak zawzięcie bronisz?
Poczytaj jego posty... poprzednie od początku.
Sam się przyznał kim on jest