Win 7

nie wiedziałem czy tutaj takie coś mogę napisać ale warto spróbować

to tak

dałem kompa aby mi wymienili procek płyte i dodali ramów . Koleś w sklepie powiedział że od razu zainstaluje windowsa 7 , myślę spoko lepsze to niż przestarzały win XP . Jednak teraz jak się tak zastanawiam to myślę przy formacie skąd mam wziąć windowsa ?

A moje pytanie czy znacie może jakąś dobrą stronkę skąd mogę pobrać windows 7 home premium 64bit z kluczem ?

i proszę nie piszcie żeby kupić w sklepie bo nie każdego stać na windowsa który kosztuje za pewne kilka setek

Spoko pisać nie będę bo wiem jak sprawy wyglądają. Proponuje odwiedzić stronę Exsite.pl

Zaś osobiście polecam Windowsa 7 JG jeżeli cię nie przeraża perspektywa zmodyfikowanego win. Tylko nie orientuje się czy zmodyfikowana została wersją x32 czy x64 :)

Jak dostaniesz płytkę od oryginalnego, a jak ci tam będzie wgrywał oryginała to pewnie dostaniesz, to ten Win przy formacie Ci nie zniknie, nie wiem jak przy piratach, i radzę pisać trochę dyskretniej, bo rząd nas śledzi, jesteśmy tylko przeszkodą do ich planu, Illuminaci istnieją be care

a mam jeszcze takie pytanie

jak zrobić formata na win 7 tak aby zainstalować win XP ? bo na xp wsadzałem płyte robilem reset i potem wystarczyło nacisnąć coś na klawie i się robiło a na win 7 tak nie mam i nie wiem jak to zrobić

nie wiedziałem czy tutaj takie coś mogę napisać ale warto spróbowaćto takdałem kompa aby mi wymienili procek płyte i dodali ramów . Koleś w sklepie powiedział że od razu zainstaluje windowsa 7 , myślę spoko lepsze to niż przestarzały win XP . Jednak teraz jak się tak zastanawiam to myślę przy formacie skąd mam wziąć windowsa ?A moje pytanie czy znacie może jakąś dobrą stronkę skąd mogę pobrać windows 7 home premium 64bit z kluczem ?i proszę nie piszcie żeby kupić w sklepie bo nie każdego stać na windowsa który kosztuje za pewne kilka setek

Jeśli nie masz pieniędzy to nie korzystaj. Mnie też nie stać na nową audicę i dlatego też nią nie jeżdżę.

nie wiedziałem czy tutaj takie coś mogę napisać ale warto spróbowaćto takdałem kompa aby mi wymienili procek płyte i dodali ramów . Koleś w sklepie powiedział że od razu zainstaluje windowsa 7 , myślę spoko lepsze to niż przestarzały win XP . Jednak teraz jak się tak zastanawiam to myślę przy formacie skąd mam wziąć windowsa ?A moje pytanie czy znacie może jakąś dobrą stronkę skąd mogę pobrać windows 7 home premium 64bit z kluczem ?i proszę nie piszcie żeby kupić w sklepie bo nie każdego stać na windowsa który kosztuje za pewne kilka setek

darkwarez / torrenty :) innej opcji nie ma , oczywiscie ze 7 jest lepsza od xp + aktywator musisz miec ale zazwyczaj wszystko jest w 1 paczce opisane itp :)

@boxy. Musisz ustawić w biosie by na miejscu nr 1 w boot była stacja napędów. I dalej masz tak samo.

@QQi sprawa samochodu a systemu to troszeczkę inne rzeczy moim zdaniem..

@QQi sprawa samochodu a systemu to troszeczkę inne rzeczy moim zdaniem..

Jedni produkują systemy, w tym Windowsa. Inni produkują samochody, np. wspomniane Audi. Kradzież jest kradzieżą, czym jak czym ale tym nie powinno się chwalić.

Piractwa tutaj nie tolerujemy. Zamykam !!!

nie wiedziałem czy tutaj takie coś mogę napisać ale warto spróbować

to tak

dałem kompa aby mi wymienili procek płyte i dodali ramów . Koleś w sklepie powiedział że od razu zainstaluje windowsa 7 , myślę spoko lepsze to niż przestarzały win XP . Jednak teraz jak się tak zastanawiam to myślę przy formacie skąd mam wziąć windowsa ?

A moje pytanie czy znacie może jakąś dobrą stronkę skąd mogę pobrać windows 7 home premium 64bit z kluczem ?

i proszę nie piszcie żeby kupić w sklepie bo nie każdego stać na windowsa który kosztuje za pewne kilka setek