Win7 za max 160zł

Więc szukam win7 za max 160zł z wysyłką :) .

Znajdzie się taki? Bo w kwietniu kończy się wsparcie dla xp więc postanowiłem się przenieść i na zasadzie eliminacji odpadła vista i 8 czyli został win7. Aha jak by można to 32bit:D bo tylko takie mój pc uciągnie:)

Dzięki za pomoc. :D

Na Allegro najtaniej jest za 270 zł. Myślisz, że dodatkowe 100 zł wyskrobiesz?

Poszukaj studenta któremu zostały klucze na windowsa 7 może ci odsprzeda.

Jeśli masz oryginalnego xp to polecam zaktualizować za jakieś 80zł jak dobrze pamiętam win xp aż do Windowsa 8 ! Nie rozumiem uprzedzenia przed tym systemem , uważam że system ten w wersji 8.1 jest bardzo dobry.

Poszukaj studenta któremu zostały klucze na windowsa 7 może ci odsprzeda.

Tyle że licencje z dreamsparka są ważne 2 lata tylko.

Mógłbyś coś więcej o tej aktualizacji napisać? z xp na 8? aż sam jestem ciekaw jak to działa

Promocja na tą aktualizacje się skończyła... aktualnie kosztuje ~240zł (Windows 8 Professional PL UPG.

Haha, miałem Win 8 i przez to, iż owy system wykorzystywał 1/3 zdolności mojego komputera zamieniłem go na Ubuntu, z którego jestem baaaaaaaardzo zadowolny. Co do szukania Win7 za 160 zł to powodzenia. Jak Home Premium 360 zł, a Professional 500 zł (pozdrawiam biedactwa, które mają dwa fizyczne procesory).

Ja mogę sprzedać klucz na rok czasu do windows 7

heheh jak można kupować windowsa heheh....

warn_ico.png
Spam hehe ~ NS

Więc szukam win7 za max 160zł z wysyłką :) .

Znajdzie się taki? Bo w kwietniu kończy się wsparcie dla xp więc postanowiłem się przenieść i na zasadzie eliminacji odpadła vista i 8 czyli został win7. Aha jak by można to 32bit:D bo tylko takie mój pc uciągnie:)

Dzięki za pomoc. :D