Próbował ktoś odpalić na systemie Windows XP?Po ustawieniu rozdzielczości i uruchomieniu nic się nie dzieje ;/.Dzięki za grę.
Ten sam problem.
Próbował ktoś odpalić na systemie Windows XP?Po ustawieniu rozdzielczości i uruchomieniu nic się nie dzieje ;/.Dzięki za grę.
Ten sam problem.
Dzięki
Niestety gra nie działa ale tak czy siak dzięki , może kidyś to naprawią :/
Gra działa.. i jest strasznie dziwna
Dzięki, chętnie przetestuję . Tym bardziej, że jest to produkcja, o której jeszcze nie słyszałem.
Hmmm Gra troszkę dziwna , spodobała mi się . Dziękuję ślicznie za tą grę
Więcej takich szczodrych duszyczek na forum !
A czemu uważacie że dziwna??
Ponieważ jest inna.. inna od minecrafta.. i od tych wszystkich gierek.. JEST PO PROSTU DZIWNA
Dzięki za kluczyk.
Ale i tak nie mogę grać jest tylko muzyczka (nawet niezła) i czysty ekran tzn. widzę pulpit.
Gra jest super polecam z czystym sumieniem
Mi też nie działa. Szkoda.
Jakieś sugestie?
Mi też nie działa. Szkoda.Jakieś sugestie?
Jeżeli masz Windows XP to musisz zainstalować DX10 bo aktualnie DX9 nie jest wspierany (wiadomo, alpha).
Innym problemem może być to że Twój procesor posiada tylko 2 rdzenie, do gry wymaganych jest więcej, ale pracują już nad fixem do tego i na zwykłym dual core też będzie można grać.
Dzieki. Własnie pobieram, zobaczymy co to za cudo
Mi tez mi nie działa pewnie przez te 2 rdzenie
A i owszem, dwurdzeniowy. no nic, poczekamy.
Mam tak samo :C No cóż ..........
Jeżeli masz Windows XP to musisz zainstalować DX10
Win Xp nie obsługuje DX 10
Win Xp nie obsługuje DX 10
Oficjalnie nie obsługuje, ale słyszałem że jest specjalna wersja która to umożliwia.
Słyszałem że w grudniu w Polsce ma być 40 stopni ciepła i mają na wigilie wyrosnąć palmy...Jak ktoś chce się bawić podejrzanymi plikami rzekomego DX10 dla win xp to proszę bardzo...
Mi nie działa w Win XP jak uruchamiam to się pokazuje: 'Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono d3d11.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.' Dwa razy usuwałam i instalowałam nic nie dało pomoże ktoś?
Więc mi nie działa bo też 2 rdzenie mam.